«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













aq x tahu !
Posted On Wednesday, March 9, 2011 @ 5:56 AM| 0 comments
aq x tahu lahh ! malam tady aq mimpi aper . tiber2 jewpp izzaqil text kat aq tady ..
          aqil :  w0i ! 
          aq  :  w0i ! 
          aqil : dah ader pakwe lom ?
          aq  : bl0m .
          aqil : yer kewpp ?
          aq  : x cayer ? 
          aqil : x cayer langs0ng . awk kenn chanteq .
          aq  : awk mmg dary dlu mmg x pernah nk cayer kat sayer .
          aqil : hurmm , jumper nak kat kajang ary jumaat niew ?? bawak kawan2 lamer dlu sayer nak buat 
                  birthday party sayer kenn dah nk dekat .
          aq  : insyaallah sayer dtg kal0 x der aper2 halangan . 
          aqil : < 3 awk dary dlu x pernah berubah kenn ??
          aq  : sayer mmg x pernah berubah , awk jer yang berubah .
          aqil ; hurmm , ialah sayer mintax maaf pasal dlu . sayer tahu sayer salah .
          aq  : hurmm . x per lah bnder niew dah berlaku nk buat cam ner lagy kenn .
          aqil : thanx .
          aq  : ur welc0me . 
          aqil : nak nombo .
          aq  : nak buat aper . x payah k0dd sayer rase , sayer x nk awk ngn gf awk gad0h sbb sayer .
          aqil : alah . hurmm x perlah kalo mcm t0e . anyway kalo awk nk contact sayer pakay n0mb0 
                  lamer , nombo yg waktu kiter kapel dlu .
          aq  : 0uhh okeyh . 
          aqil : k lah wak sayer kner gerax dlu niew bbye , assalamualaikum .
          aq  : bbye , waalaikumusalam .
      
    aq x tahu lahh , sanggup kewpp aq nk terima dea balekk , sanggup kewp aq tg0x orang saket disabab kenn aq ?? aq x sang0p .. walaup0n aq tahu aq berhak tapy aq x b0leh .. aq x sang0p .. biar lah aq mcm niew . aq x tahu samer ader aq nk dtg ker x  birthday party dea nnty . maybe aq dtg just bgy dea hadiah lpz t0e aq balekk , aq x sang0p nak tg0x dea ngn gf dea . bertambah sakit aty aq .. aq redha aq dah rela lpz kenn dea pegyy . aq tak0dd nnty kalo aku tunggu nnty aq muler syg kenn dea balekk . aq x nk makwe dea benci kat aq .. x per lahh aq dtg just bagy hadiah jer k .. pasal shahaizat aq x tahu lah sekarang niew aq ngn dea dah muler rapat . tapy sang0p ker aq pisah kenn dea dary 0rang yang dea sayang maybe aq akan lpz kenn shahaizat jugax k0dd .. sekarang aq dalam dua situasi aq x tahu nak citer kat saper lagy kawan2 aq dlu semua dah x ingat kat aq k0dd cumer nadiyah n athirah jewpp still ingat kat aq tady nadiyah k0ll dea ckp sekolah dea x best . sekarang niew aq sedihh sangat knper semua niew jadi kat aq ?? maybe niew dah takdir aq k0dd .. aq terima .. dgn haty yang terbuka . :'(