«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













aku kner faham dea !
Posted On Sunday, April 10, 2011 @ 7:12 PM| 0 comments
err ! aku nakk perasaan bur0k aku kat hafizz pergyy ! aku kner percaya kan dea skunk bukan orang laenn ! pleasee laa aku takk nak pekara yg terjady kat aku ngn izzaqil dlu jadyy balekk , dlu aku daa kehilangan izzaqil aku tak nak kehilangan hafiz !! please aku sygg kan hafizz , aku tahu maybe skunk kak farah amirah n adila bency kat aku , aku mintax maaf kalo korang rase aku rampas apiz dary korang , n adila aku mintax maaf aku tak bolee bgy apiz kat koe , aku tak nak dea sedeh lagyy , dea daa cukup menderita . n aku tak bolee bagy apiz kat k0e aku daa sygg dea . please faham aku dlu 3 tah0n koe kapel ngn dea koe tak nak pulak amek peluang t0e . knper time aku daa kapel ngn hafiz baru koe nak ckp semuaa t0e kat apiz . semua daa tak der gunerr , n 4 kawan kawan aku ! please faham aku . maner janjy korang korang ckp kalo aku happy korang pon akan happy but waktu aku happy knper korang nak jauh kan diry dary aku ? korang cakap korang daa tak nak kawan aku d'sebabkan aku tgh kapel ! weyhh 0rang laen kapel jugax tapyy kawan kawan dorang bolee faham knper korang takk boleh ? 0keyh aku takk kesah kalo korang  nak kawan aku kewpp tak . but please jgn laa buat aku macam musuh korang . korang aku sayang korang , please jangan buatt aku macam niew . knper time aku daa jumper 0rang yg bt0l bt0l sygg kan aku ! korang jadyy mcm niew ? weyhh please ! faham laa aku , kalo korang kat posisi aku sekarang ! korang p0n akan buat perkara yang samee . weyhh please aku baru nak cerita kat korang aku tgh happy . tapyy tak pelaa korang daa tak bolee kan ? aku harap nnty kalo korang happy kewpp sedeh cerita laa kat aku k :)