«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













aku mimpi kewpp ? :D
Posted On Friday, April 15, 2011 @ 6:42 PM| 0 comments
haha , malunyer aku takk rety langkah longkang lagyy ? perghh lagyy malu bie aku tahu ? t0e laa saper sur0h nk balek umah izzati ngn apiz ? takk der orang sur0h pon , kan rahsia takk panday langkah longkang daa terbongkar ? hishh . haha , tpyy bestt jugax dea tlg aku lompat :) dea pegang tangan aku . bt0l kewpp ? haha rase macam mimpi jewpp . sebenarnye aku takk berani nk pegang tangan apiz tapyy nak buadd mcm maner syima ngn yg laen laen semua daa lompat aku jewpp . aper lagyy pegang jewpp laa . =) hehe . anyway tyka nak ucap kat farzana TAHNIAH ! coz daa kapel yg org tersyg :) tyka harap farzana n izzat jady mcm tyka n apiz keyhh ? :) haha ary niew aku nk g study group ngn farzana , apiz , keyra , umy, mira n ramay lagy kater jewpp study gr0up tapyy takk study pon :) haha nak maen maen jewpp . :) takk per laa nnty tyka buat new post pasal study gr0up keyhh . c0z tyka tak der idea nak tyliz daa niew , bbyee ~ :)