«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













aku mintax maaff sygg :'(
Posted On Monday, April 25, 2011 @ 6:59 AM| 0 comments

Weyhh aku taa faham laa ngn perangai korang ! aku rase baek aku taa dew kawan daripada adew kawan yang taa faham perasaan aku langs0ng ! weyhh aku bukan nak jauh kan diri dary korang ! tapi cube korang tg0x ? aku try nak rapat ngn korang , korang sur0h aku rapat ngn fatin skunk aku daa rapat balek ngn fatin korang buat macam niew kat aku ! korang cakap korang kecik aty kat aku laa , macam macam weyhh ! weyhh korang nak tahu taa ? aku lagy kecik aty kat korang adew laa ! aku taa kan besuara kat korang aku nak korang tahu apew salah korang sendiry ? weyhh penah kewpp aku besuare waktu korang buat aku kecik aty ? waktu aku tahu korang buat apew apew taa bgy tahu aku ? taa dew weyhh ! aku taa pernah buat ponn ! aku taa buat c0z aku nak jager aty korang ! aku tak nak korang kecik aty kat aku ! sekarang korang buat aku macam niew pulak ! weyhh aku taa rase diri aku niew bag0s , aku taa rase diri aku niew baik  , aku taa rase dalam id0p aku aku taa penah buat salah , yess ! mmg aku selalu buat salah ! tapyy please laa weyhh ! aku taa pernah nak buat korang kecik atyy ! sbb perangai aku ! 0keyh laa aku mintax maaf ! weyhh aku rase aku nak tarik diri dary gr0up korang ! aku rase waktu aku taa dew korang happy ! taa perh , aku taa kesah aku adew kawan kewpp taa dew kewpp same jewpp . kalo time rehat aku bole rehat ngn apiz , aku bole rehat ngn farzana , umy , anis , amira , najiah. aku bukan sajew sajew nak kuar tapy aku kecik aty ngn perangai korang  aku selalu jager hati korang ! korang taa jager pon haty aku weyhh ! weyhh aku pon adew perasaan macam korang jugax . aku bukan tunggul weyhh . aku nak jugax rase rapat ngn seseorang ! korang jangan asyik nak sala kan aku ! semuanyer aku ! weyhh aku fikir korang laa kawan terbaek aku ! tapy aku rase aku sala pilih kawan macam korang ! sorry laa kalo aku cakap macam t0e . aku taa nak jady penipu t0e semua kuar dary dalam hati aku weyhh ! taa per aku tahuu semua orang yang aku sayang nak tinggal kan aku , apiz pon nak tinggal kan aku  , dea nak pindah sekolah tapyy dea taa bagy tahu aku pon . tady pon kak mimi yang cakap kat aku kalo kak mimi taa cakap taa tahu laa sampai bilew bilew aku taa tahu yang apiz nak pindah . weyhh aku terkilan ngn korang semua knper aku org yg terakhir tahu ? aku bukan orang penting kewpp dalam id0p korang ? kalo aku bukan orang penting tolong cakap weyhh . aku tak nakk jadyy tunggul bgy korang . tolong cakap weyhh  . weyhh aku tahu aku ter0k tapyy please laa jangan cakap belakang belakang , just cakap kat aku , aku taa kesahh aku cumee nak korang juj0r ngn aku t0e jewpp . aku taa nak korang anggap aku rampas apiz dary adila , aku taa nak korang anggap aku rampas kawan korang dary korang ! aku taa sukee korang cakap belakang belakang ! please weyhh aku taaa sukee gad0h gad0h  , aku cumee nak jady yang terbaek ! susaa kewpp korang nak hargai aku ? aku taa mintax lebih weyhh aku cumee nak korang hargai apew yang aku buat selama niew jewpp . aku nak buang sifat aku sukee kutuk orang , aku nak buang sifat sombong aku , gedik aku or laen laen tapyy knper korang taa boleh tolong aku ? aku try nak buang t0e semua tapyy knper korang ajar aku unt0x kutuk orang ? weyhh please akuu taa nak semua tuhh ! keputusan aku maybe muktamad aku nak kuar dary group korang ! aku mintax maaff kalo selama niew sewaktu aku adew dalam group korang aku adew buat korang kecik aty , aku taa dew niat ponn . aku mintax maaf sgt sgt .