«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













ee ! mcm babeng !
Posted On Wednesday, April 20, 2011 @ 6:18 PM| 0 comments

Weyhh ! aku malaz laa nk gad0h gad0h ngn koe ! if kalo koe rase diry koe t0e bag0s sangat  taa payah nk kutuk kutuk orang ! weyhh koe pikir koe sempurna sangat kewpp ? nak kutuk kutuk orang macam urhh ? kalo koe rase diri koe t0e sempurna sangatt ! taa payah mas0k campor hal peribadi orang bolee taa ? adew aku kacau hal peribadi koe kewpp ? takk der enn , so jangan laa mas0k campur hal aku laxx ! adoyaii ! weyhh aku sebenranyer malaz nak gad0h ngn koe ! kalo aku cakap banyak maner pon kalo koe taa faham bahase mmg taa der guner laa . buang maser jewpp . err ! adew kewpp koe cakap aku reka reka citew ! weyhh sape reka k0e kewpp aku sebenarnyer ? weyh koe nak sagt kan apiz amek laa , koe pikir apiz nak kewpp kat koe ? koe daa buat dea macam t0e sng jewpp koe suroh dea maaf kann ? weyhh juj0r laa aku cakap koe adew otak kewpp takk der ? weyhh kalo orang adew otak org t0e taa buat pekara mcm niew laa weyhh so koe pikir laa sendiry ! koe jaja namer aq sana sini then taa nak ngaku smlm nax sagat gadoh kan ? aku daa bukak citew then koe bla mcm t0e asal ? sbl0m aku pegy kat koe koe ckp aku pengecut ? weyhh saper pengecut skunk ? koe kewpp aku ? adoyai ! koe pikir koe leader km 5 aku tak0t kewpp ? aku taa heran laa kalo koe nak bawak geng koe kewpp apew ! yg penting aku cary koe dlu sbb masalah aku bukan ngn geng geng koe , tapyy ngn koe ! weyhh cakap jewpp laa yg koe berani buat mcm t0e coz koe adew geng kalo koe taa der geng koe taa berany pon buat mcm urhh . berany kutuk aku bilew adew geng koe ! erghh ! soryy laa kalo perkataan yg aku guner saket kan aty koe , 0keyh fine koe daa mintax maaf tapy aku nmpax dary mukee koe mukee taa ikhlas mintax maaf koe tahu ! tapyy takk per aku daa maaf kan koe lamer daa .