«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













koe mmg laa !
Posted On Monday, April 18, 2011 @ 6:11 AM| 0 comments

Weyhh ! koe jangan merepek bolee
Takk ? mmg dlu aku syang giler
Kat k0e ! tapy sekarang daa takk
Laa weyhh ! please laa jangan kaco
Id0p aku lagyy ! knper lpz aku daa
Kapel baru koe nak cakap yang koe
Still sygg kat aku ? knper waktu kiter
Kapel dlu koe takk nakk cakap semua t0e ?
Koe buat aku macam tunggul koe tawukk !
Sekarang sikit rase syg kat koe pon daa takk
Derr , tapyy perasaan bency bertamabah ! daa
Laa koe jgn merayu kat aku ! aku takk sukee
Laa ! dlu koe yang nak sangat putus kan ?
So , skunk kitew daa putus ? koe nak kitew kapel
Balek ? daa laa weyhh ! aku daa tak nak kner typu
Dengan koe lagyy , aku daa takk nak jady tunggul
Lagyy ! weyhh aku pon adew “ perasaan “
Aku bukan anak patung kdg kdg koe nak kdg kdg
Koe tak nakk ! erghh ! aku daa sygg kan hafiz , please
Laa pegyy dary id0p akuu ! hafiz faham aper yg aku nak !
Koe ? takk pernah nak paham aper yg aku nak ?
Koe takk pernah hargai aku kann ? koe cumer pikir
Duit ! duit ! duit ! koe ingat duit jewpp ,
Mmg laa aku cakap diry aku dlu “ BODOH “ c0z
Takk nak percaya aper kawan kawan koe cakap !
Kawan kawan koe cakap koe kapel
Ngn aku just nak duit aku jewp ! daa
Laa weyhh ! aku bency giler kat koe
Skunk ! aku daa ader hafiz yg sygg
Aku , yang hargai aku ! aku tak nak
Curang dengan dea ! please lupee kan
Semua kenangan kenagan kitew dlu !
T0e semua palsu ? koe sendiry yg palsu
Kann ! tak kan k0e tak ingat !
Banyak air mater aku kuar d’sbbkan
Koe ! koe slalu curang ngn aku ! koe
Kuat gad0hh ! adew satu hary t0e koe
Kalah gad0h ! lpz t0e koe lepas kan semuanyer
Kat aku kann ! koe tengking tengking aku !
Tak per aku sabaa jewpp maser t0e koe nak thu
Knper aku sabaa ? sbb aku sygg giler kat k0e !
Koe takk penah anggap aku wujud kann ? adew
Satu hary aku dapat thu koe raba seorang
Budax pompuan ! perghh koe nak thu menagis
Giler aku waktu t0ee , sehari t0e
Koe try explain perkara sebenar kat akuu !
Koe try pujuk aku but aku takk pandang pon
Mukee koe ! koe thu satu sekolah asyik citew
Pasal koe , kat aku ! perghh ! lagyy saket aty
Aku ! baper minggu baru aku bolee pndg mukee
Koe ! mmgg saket giler haty aku !
Aku citew semuanyer kat atiqah n
Eyzah jewpp ! dorang jewpp yg faham
Perasaan aku ! erghh ! daa laa weyhh !
Aku takk kan terima koe balex dalam
Id0p aku ! n k0e taa yahh nak citew
Bur0k bur0k pasal apiz !
Dea budax baek ! aku thu ! koe reka
Citew supaya aku purus n bency kat apiz kan ?
T0e semua takk kann berlakuu ! koe mmgg tettttt !
Laaa ! saba jewpp laa ngn perangai koe !
Aku tahuu sgt perangai koe ! selagy koe
Tak dapat apew yg koe nak ! selagy t0e
Koe berusaha ! daa laa weyhh !  skunk
Aku memang bencyy giler katt k0ee !
Koee mmg takk sukee tg0x aku happy !
Daa laa koe mmgg