«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













thanx hafiz :D
Posted On Wednesday, April 6, 2011 @ 7:42 AM| 3 comments
thanx hafiz :D tika happy sangat ary nieww ! hafiz panday nak pikat hati tika , thanx eaa hafiz tika x pernah rase happy macam niew , tadyy sbl0m hafiz mintax kapel kat tika . hafiz x abiz abiz pandang tika kenn ? tak0dd tika lpz t0e tika kuar tika nak g econsave hafiz tgh dudok dgn umy , amira ,syakira ramayy laggy . lpz toe hafiz nampak tika nak kuar hafiz sengaje pgy kat public phone pure puree cakap kat org laenn rupe rupeenyer hafiz ckp kat tika . hafizz ckp " HYE , BBYE ! " tika maner tahu yang hafiz ckp kat tika . tika buatt x tahu jewpp laa . sbb t0e ramay ckp tika sombong padahal maner ader . lpz tika daa jauh dary hafiz baru kawan kawan tika ckp yang hafiz ckp hye ngn bbye t0e kat tika , apew lagyy , tersenyum macam orang gileww laa tika tadyy ! haha balex dary econsave ter0s tika jumper amira , ialah semalam amira ader tanyer " awak kalo ader orang nak knl ngn awak bole ? pengawas ? " lpz toe aku ckp laa saper dea cakap adeww laa " aku ckp laa bolee jewpp :) . lpz toe tika pegy kat amira nak tanyer saper budax t0e ? lpz t0e amira jawab " yang nak knl ngn awak t0e hafiz " lpz toe aku cakap laa 0uhh , kalo dea nak biar dea cakap sendiryy , lpz toe amira pgy jumper dea . lpz t0e hafiz panggil ika , ika pon pegy laa kat hafiz , hafiz tanyer "awak kalo syer nak knl ngn awak bolee ? " lpz t0e tika ckp laa , bolee :) lpz toe awak tanyer daa mkn blom ? aku ckp blomm , amira ingat hafiz nak ckp benda laen rupe rupenyer nak ckp " awak daa mkn kewpp ? " tergelak laa si amira ngn si umyy kat situu . haha , lpz t0e tika dud0k dpn syakirah sajew nak borak borak pasal hafiz, lpz t0e tibew tibew jewpp hafiz dudok kat depan tika , terkedu laa lidah waktu toe . orang ckp tika senyum jewpp laa , kalo takk tika laa yang paleng bisingg ! haha , lpz t0e tika pgy tukar tudung ngn najwa , syima ngn fatin . lpz t0e kiter org g kantin balek lpz t0e syakirah suw0h tika dud0k sebelah hafizz ! lpz toe tika ckp x per x per tika dud0k sebelah syakira jewpp lpz toe syakirah ckp x perr x yah malu maluu ! haha lpz t0e tika dudok sblah syakirah lpz toe hafizz bag0n duduk dpn kiter org lpz toe tika bag0n lpz t0e hafizz ketuk ketukk bangku kantin hafizz suw0hh tika dudok sebelah hafizz , tika dudok tapyy kiter duduk jauh jauhh . haha . ialah hafizz blom mintax kapel lagyy kat tika kang apew pulak orang cakap . lpz t0e waktu tika dudok sebelah hafizz baru hafizz mintax kapel kat tika mmg malu laa waktu t0e semua kawan kawan hafiz ngn kawan kawan tika daa laa adew kat situu , semua suw0hh setuju ! haha , apew lagyy setuju jewpp laa , semua menjeritt ! yeahhh ! hafizz ngn tika kapel . tika senyumm jewpp laa , lagyy pon mmg dary dlu tika minat kat hafizz . lpz t0e waktu rehatt kitew tangkap gambar samee samee ramay ckp sweet c0uple kat kitew , haha , hafizz x nak heboh heboh pasal relationship kitew sbb masalah hafizz ngn dila blom selesaii ! waktu hafizz cakp mcm t0e mmg tika give up laa , tapyy tika kner faham masalah hafizz , tika kner faham perasaan orang yg tika sygg .tadyy ramay jugax yng daa tahuu .lpz t0e semua ckp hafizz playboy ! perghh ! mmg sedeh laa waktu t0e , tpy tika x kan percaye cakap orang selaen dary hafizz , c0z tika x nak kejadian tika ngn izzaqil jadyy kat kiteww ! tika x nakk ! lpz t0e tika tanyer kat umyy tady btol kewpp yang hafizz play dea cakap maner ade ! lpz toe umyy bgy tahu hafizz ! hafizz ckp hafizz akan ubah sikap yng ramay anggap dea playboy t0e ? n hafizz suw0hh ummy . amira , n farzana ckp kat tika yang hafiiz tgh try unt0x sygg ken tika ? lpz t0e tadyy waktu balek kitew balekk samer samerr ! terserempak ngn geng mirul terkedu dorang ! haha , lantax laa dorangg ! janjy hafiz adew ngn tika . lpz t0e sampay kat tingkat dua hafizz nmpak dila . hafiz cepat cepat jalan hafiz tinggal kan tika kat belakang jln sorang . terkilan tika waktu t0e . tapyy x per tika x nk tunjukk . tika tahu yang hafizz still sygg ken dea . tadyy 0nn fb lpz toe hilman ckp yg aqil kirim salam . lpz t0e aqil ckp kat hilman yang aqil rindu kan tika . tika pelikk knper waktu tika happy laa baru aqil nk ckp macm niew , atika koe kner ingat yg koe tgh kapel ngn hafizz bukan ngn izzaqil ! n bukan ngn mirull ! 0keyhh ! koe sygg kan hafizz ken ? koe x nak kehilangan hafizz kan mcm maner koe kehilangan izzaqil ? so ? please setia jgn ingat maser lalu koe ! izzaqil maser lalu koe hafizz maser depan koe , koe kner ingat t0e . 0keyhh ! anyway hafizz tika happy sgtt ngn hafizz ary niew . tika nak hafizz tahu tika x nak kehilangan hafizz , tika sygg sgtt sgtt kat hafizz , please k jangan tiggal kan tika :D