«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Wednesday, May 4, 2011 @ 7:39 AM| 0 comments
b , bby mintax maaf sebab bby takk tunjuk yang bby sayang kat b . I am sorry dude , bby still dalam dilema yang dluw , bby pon tak tahu knpew kenagan dluw selalu dtg balek ? maybe sbb semua care b same ngn dea . bby try nak lupee semua pasal dea ! bby taknak sebut name dea ! sebab bby nak lupee kenn semua pasal dea , nama dea , tarikh lahir dea , dea sekolah manew , semua pasal dea bby nak lupee kenn ? napew susaa sgt ? dea daa bnyak kali saket kan aty bby , tapyy knpew bby taa boleh bency kat dea ? susah sangat !! kadang kadang bby pandang b dary jauh bby nmpak tuhh dea ! sbb semua care yang b buat same macam manew dea buat , care jln , care mkn , care minum semua laa . bby KEJAM ? kewpp ? buat b macam niew ? bby tahu bby mmg kejam kenn ? ntah laa b , kadang kadang bby tg0k b sygg sgt kat bby tapyy kadang kadang bby rase b maen maen ngn bby . bby pon tak tahu yang mane satu btol . bby tak nak perkara yang bby ngn dea lalui jady kat kitew . keyhh laa bby try untux lupee kenn dea , tapyy knpew lpz kejadian ary t0e , bby daa taa bole percaya kat b ? bby rase b tipu bby , bby mintax maaf bby tak bole terus terang depan depan ngn b ,sbb bby tak sampay aty nak kecik kenn aty b , bby sayang sangat kat b , tapyy ntah laa bby taa bole fikir daa sekarang niew , kalo bby fikir dada bby saket semenjak dua menjak niew dada bby selalu saket ,  yang pasty bby janjy bby akan lupee kan dea ! sbb bby sygg b , tapyy satu jewpp bukan bby tak bgy b kawan ngn sue kawan laa bby tak kesah tapyy adew laa batas dea jugax . bby mintak maaf sangat sangat kalo bby melebih lebih ? tapyy salah kewpp bby buat mcm tuhh ? bby rase semua gf orang akan buat macam tuhh kalo tahu bf dea buat mcm tuhh , daa laa bby tak nak ungkit ungkit citew lame , I am sorry b , seriously I love u so much !