«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Saturday, May 7, 2011 @ 4:59 AM| 0 comments
Aku kewp yang bersalah ? aku kewpp yang rampas hafiz dary adila ? aku kewp yang buat dila jadyy macam tuhh ? aku kewpp ? dorang taa tahu hal yang sebenar tapyy napew dorang salah enn aku ? dorang cakap aku yang buat dila ngn hafiz putus ? dorang still taa puas aty . dorang takk dew kat posisi aku , dorang taa rase apew yang aku rasee . please laa aku daa tak kaco idop korang , jangan laa kaco idop aku lagyy . korang cumee bolehh tuduh aku jewpp weyhh . aku daa lamee saba ngn perangai korang . korang cakap kat semua org yang aku amek hafiz daryy dila . weyhh bukan aku yang mintak kapel kat hafiz . hafiz yang mintak kat aku . weyhh serious weyhh lepaz jewpp aku knl hafiz aku ngn kaw daa takk okeyhh kitew jadyy musuhh . kaw cakap kaw taa salah kenn aku tapyy knpew kaw jaja nama aku sane sini lagyy ? weyhh serious weyhh aku nak kaw yang dluw , serious weyhh aku tak nak gadoh ngn kawan aku sendiryy . aku takk sanggup . aku takk kisah kaw nak anggap aku musuh tapyy aku taa pernah anggap kaw musuh aku . bt0l kewpp ramay yang cakap ? lepas aku kapel ngn hafiz aku jadyy sombong ? kerek ? semua tuhh ? weyhh bukan aku yang jauh kenn diry dary korang tapyy korang yg jauh kenn diry daryy aku . please weyhh . aku tahuu korang marah kat aku sebab aku kapel ngn hafiz , sekarang korang remove aku dary fwenz kawan korang . korang kat sekolahh daa taa tegur aku . kalo tegur pon cakap bahase kasar . weyhh aku pon adew perasaan jugax korang buat mcm tuhh . kecik aty aku weyhh aku taa pernah bgy tahu sapew sapew isi hati aku . korang taa pernah fikir kenn perasaan aku waktu korang buat macam tuhh ? korangg takk tahuu sakitt sgt waktu korang buat mcm tuhh weyhh , takk per aku takk kan cakap kat korang . c0z aku tahuu korang daa bency kat aku . hurmm aku daa taa bolehh buat papew . weyhh kalo korang suruh aku tinggal kan hafiz , takk bole weyhh . aku daa sygg dea , akuu taa bole tg0x dea pergy kat orang laenn . aku taa sanggup aku takk nak kehilangan dea , plizz faham akuu .