«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Friday, June 3, 2011 @ 9:22 PM| 0 comments

Nadiyah , athirah , dania , atiqa , farhana n idayu aku mintax maaf sangat sangat aku tak dapat datang semalam , bukan aku sengaja tak nak pegyy kat kenari but aku kner ikut mama aku pegyy shah alam semalam aku mintax maaf sangat sangat . nadiyah and athirah aku tahu korang miss giler vavi kat aku aku lagii laa miss gile gile gile gile vavi kat korang :( korang nak tahu tak ? aku fikir lepas aku jauh n tak satu sekolah ngn korang , korang lupee en aku rupa rupanye takk , aku sayang sangat sangat kat korang , korang laa best friend for ever aku , aku tak pernah dapat kawan macam korang , kalo aku adew masalah cume korang jewp faham perasaan aku :) aku miss kat korang , miss nk mkn ngn korang , lepak ngn korang , cerita masalah kiter same same , miss tg0x nad ngn intan gadoh , miss sume pasal kiteww , sekarang eyzah , intan , shahira daa ja0hh kenn ngn kitew ? tapi tak pew aku janji sbgai ketua korang aku akan kumpul kan kiter semua satu hari nnti keyhh :) aku harap korang sume ingat aku lagyy , korang laa kawan dunia  akhirat aku :) aku tak tahu same ade aku bole pegi kenari lagi kewp takk ?  sebab aku malas aku malas nk tegok muke izzaqil tuhh , ahhh ! malas nak piker masalah ngn mamat tuhh       ! hahaha , baek aku citer pasal kitew jewpp kenn nadiyah , athirah , atiqah , dania , farhana , idayu  , eyzah , syahirah , intan , :) korang ingat lagyy tak ? waktu kitew nak buat persembahan tarian zapin ?  yg masuk , aku , nad , dania , eyzah , intan , farhana , idayu , atiqah , tapii time make up si shahira menyelit tumpang make up jugax kenn ? haha , si eyzah jadyy photographer  , intan pulak make up tak jadyy menangess ! haha sampay semua tlg make up ken intan balek sampai jadii :) best laa time tuhhh .. miss time nad ngn intan gadoh dalam surau maen gusti gusti :) haha aku tg0x tergelak gelak jewpp . BESTT TIME NGAN KORANG ! athirah , nad ingat takk kitew pegy mc’D cikgu rahman belanje ? kiter betiga jewpp ken :) kesian yg laen takk dapat ikut .ntah laa aku tak tahu nak cakap apew lagyy mmg best laa ngn korang , tapii waktu paleng sedeyh yg aku alami ngn korang time aku pergyy tinggal ken korang sbb adew hal keluarga yg tak dapat d’elak kan , waktu dgr jewpp loceng balik kat sekolah agame , korang semua ménages korang peluk akuu , aku nagess sbb aku sedeyh nak tinggal ken korang , korang bgy aku hadiah . thanx bnyak bnyak korang niew semua rancangan idayu n farhana laa nk bgy hadiah :) haha , lagy aku sedeyh lps aku balik sini aku dgr citer korang gadoh , persembahan lagy satu time aku tak dew berterabur ? knpew ? knpew korang gadohh ? knper korang ? hurmm , aku takk suke tg0x korang gadoh gadoh aku nak korang happyyy balik keyhh :)