«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Thursday, June 16, 2011 @ 7:33 AM| 0 comments

Okayy ? kenapa susah sangat saya nak lupa kan awak ? kenapa susah sangat perasaan sayang saya kat awak hilang ? kenapa ? okayy saya dah try untuk lupa kan awak tapi tak boleh .. awak dah banyak kali sakit kan hati saya tapi saya tak pernah benci awak .. walaupun awak selalu keluar kan kata kata kasar .. saya tak menyesal kenal awak dulu .. saya sayang awak sangat sangat tapi maybe kita tak ada jodoh sebab tu kita putus , semalam awak suruh kawan awak Tanya saya ,saya still sayang awak ke ? lepas tuu saya tak balas nak tahu kenapa ? sebab saya tak nak sakit kan hati hafiz .. saya tak nak tertipu ngan awak lagi .. saya rasa baru semalam je awak tinggal kan saya .. saya nagis wakk semalam , awak tak tahu kan ? hari ni saya dapat tahu yang polis tengah cari awak .. tapii apa salah awak ? awak buat ape ? saya Tanya kat kawan awak semua orang tak nak jawab pertanyaan saya . kenapa awak jadi macam ni ? kenapa awak berubah sampai macam ni sekali ? dulu awak tak macam nie ? sapa hasut awak ? sampai jadi macam ni ? okayy saya mengaku saya tak suka awak yang sekarang ! saya benci awak yang sekarang ! okayy saya tak tahu nak cerita kat sapa hal nie , saya menagis awak …