«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Wednesday, June 29, 2011 @ 6:39 PM| 0 comments

Okayy , saya nie menyusahkan ke ? kalau ye saya mintak maaf , saya nie selalu menyakit kan hati orang ke ? kalau ye saya mintak maaf , hmm , hari nie saya hilang sorang kawan lagi , hmm maybe nie dah takdir saya kan ? sorang , sorang pergi tinggal ken saya kat sini . hmm tak pe saya tak kan halang ape yang awak nak buat lepas nie ,awak dah remove saya dari friend facebook awak . maybe lepas nie saya dah tak tahu macam mane nak tahu khabar awak . hmm okayy maybe lepas nie saya tak akan ganggu hidup awak lagi . thank you sanggup jadi kawan saya hanya 6 bulan lebih . hmm maybe saya tak seceria dulu , saya sekarang hanya mampu menagis , saya pun tak tahu kenapa ? saya jadi macam nie , saya dah penat . saya dah tak tahu nak buat ape , hmm .. haziq sorry tyka tak yakin tyka sanggup ke tak nak bagi tahu hafiz masalah tyka nie , tyka tak nak menyusah kan dia lagi , tyka tak nak dia fikir banyak , dia tengah sakit . kenapa ye ? kalau saya nak buat baik ngan orang pun susah ? saya try nak jadi yang terbaik kat semua orang tapi … lain yang jadi ,, hmm , saya tak tahu laa nak buat ape lagii , hmm thank you hafiz , hilmy , haziq , shafiq , adi n syukor jadi kawan saya yang sedia mendengar masalah saya . maybe orang Nampak luaran saya happy tapi sebenarnye tak .. susah nak cakap sorang pun tak akan faham , hilmy tyka cakap kat facebook je laa keyhh , kat sini susah nak terang kan ..