«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Thursday, June 30, 2011 @ 5:44 AM| 0 comments

Happy hari nie dapat dua hadiah , satu DOMO , lagi satu TEDDY BEAR , comel :) susah nak bawak balik tadi yang domo tu , besar sangat , haha , fatin n syimah asyik gelak kan je , haha thank you syukor n suhail :) syukor nie macam mane tahu tyka suka domo ? tahu tahu je ken ? suhail teddy bear tu cute warne purple , sukaa :) syukor kenapa pandang tyka macam tu ? takut tyka dibuatnyee , syimah n fatin cakap syukor suka tyka ? haha tapi tyka tahu syukor memang suka tyka tapi sebagai kawan kan ? haha tyka cakap macam tu kat syimah n fatin lepas tu dorang cakap mane ade , haha ntah laa tak tahu nak cakap ape pasal syukor yang nie , yang pasti tak tahu pulak yang dorang nak bagi hadiah hari nie , syimah laa mula mula masuk kelas lepas tu syukor masuk dia letak bawah meja dia yg domo n teddy bear tu , tak perasan pulak dia bawak ,, syimah cakap macam nie

Syimah : atika syukor nak bgi kau something ?
Saya      : something ? ape dia ?
Syimah : nnti kau tahu laa ,
Saya      : ouhh okayy ,

Lepas tu sambung borak borak ngan fatin , syukor n suhail keluar kelas dia bagi hadiah tu kat syimah suruh bagi tyka . time syimah bagi hadiah tu terkejut tg0x domo n teddy bear yang dorang kasi . syukor ? kenapa beli hadiah mahal ? DOMO mahal tau . haishh , tak tahu laa ucap bape kali terimakasihh , memang tyka hargai hadiah yang syukor n suhail bagi tadii :) bukan untuk syukor n syukor je tau tyka nak ucap ken terimakasih kat haziq , kakak , hafiz , hilmy , ijal , adib , fatin n sapesape yang bagi tyka hadiah laa :) memang tyka hargai hadiah tu :) thankyouverymuchh 


 thankyou :)