«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Sunday, June 19, 2011 @ 7:17 PM| 0 comments


Okayy , saya dah nekad wak . saya daa remove semua gambar yang awak tag untux saya mase tu .time saya remove semua gambar tu saya menagis awak . awak tak tahu ken ?  awak kalau saya cakap saya sayang awak sekali pun , tak ada ape apa berubah . so ? biar laa saya dengan hidup saya sekarang . awak saya tak nak menagis sebab awak lagi . saya penat awak .. dari dulu saya asyik menagis sebab awak . kadang kadang saya fikir saya menagis sebab awak , awak ada ke menagis sebab saya ? saya rasa tak de .. hmm , tapi saya sanggup ke ? nak buang semua barang barang yang pernah awak bgi kat saya ? saya tak tahu .. tapi saya rase awak dah buang semua barang yang saya kasi kat awak .. betul tak awak ? okayy saya nak sangat awak bacer blog saya tiap tiap hari tapii tak .. tak pew laa awak , mungkin ini kali yang terakhir saya tulis sebab awak kat blog saya . saya daa penat , sayaa da tak larat menagis sebab awak lagi . saya rase awak daa bahagia dengan hidup awak sekarang . so saya harap awak lupa ken saya . tapii memang awak dah lupa ken saya ken ? Hmmm , btw thanx selama niew awak selalu sakit kan hati saya .. thanx jugax awak menceriakan setiap sudut sudut hari saya thanx for everthing awal :’) but satu je awak keener ingat walau ape pun yang awak buat untux saya . saya tetap sayang awak tapi tu semua tak kan bole merubah ape ape sekarang , niew post terakhir saya tentang awak *KOT* lepas nie saya akan cerita pasal semua orang , hafiz , aemy , hilmi , anis , kak waniey , kakak aku , n ramay lagyy ..