«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Friday, July 8, 2011 @ 7:12 PM| 0 comments
Hmm soryy kalau kau rase aku yang buat hilmy berubah , hmm mungkin betul kau salah kan aku , sebab dalam bape hari nie aku yang paling rapat ngn dia . hmm sorry sangat sangat aku tak de niat pun nak jauh ken kau ngan dia . aku tahu kau marah kat aku ken ? aku mintak maaf tapi aku mintak kat kau jangan laa remove dia dari fwenz fb kau , aku tahu kau sayang dia , dia pun sayang kau , jangan laa disebabken aku korang putus abang/adek angkat . hmm .. aku tak faham laa ngan semua orang time aku tak rapat ngan hilmy sruh sangat aku rapat ngan dia bile aku dahh rapat ngan dia korang marah aku pulak ? hasihh aku langsung tak faham situasi sekarang laa >.< haishh ..