«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Saturday, July 2, 2011 @ 12:18 AM| 0 comments

Semalam ken ? saya tak tahu nak cakap macam mane dah , memang happy laa , semalam lepak ngan hilmy ,shafiq , syimah , n fatin asyik tergelak je . first time face to face n hilmy n shafiq .haha , sebelum dorang datang saya n syimah lepak ngan syukor , aiman , n adi . dorang ikut je mane kiterorg pegi :) lepas hilmy n shafiq datang kiterorg lepak ngn dorang , syukor , aiman n adi teg0x je , diaorang jeles , tak tahu kenapa .. kenapa laa ngan syukor tu ? pandang dua tiga hari nie lain macam je . haha semalam balik cepat amik report card , cakap kat hilmy yang balik cepat lepas tu dia cakap abis aku nak intai sapa ? saya cakap fatin kan  ade :) haha ,semalam time balik airport mesej ngan hilmy kejap je , haha bosan gila semalam dalam keter .. so amik kesempatan mesej laa dia :)
 p/s : thank you hilmy , shafiq , syimah n syima semalam :)