«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Saturday, July 2, 2011 @ 7:18 AM| 0 comments

Thankyou keyh . buat hati saya sakit lagi .kenapa eaa wak ? kiter tak pernah happy .kiter tak pernah macam couple yang lain ? kita asyik gaduh je ? dulu kita tak macam ni tau ? saya pun tak tahu kenapa kite jadi macam ni ? kalau sebab saya , saya mintak maaf .hmm saya rase hubungan kita sampai sini je . saya dah tak larat wak . hati saya sakit . tiap tiap hari saya menangis , awak tahu ke ? TAK ! awak tak tahu sebab saya tak nak tunjuk kat awak yang saya nagis .hmm saya tahu wak , awak tak happy ngan saya .awak lebih happy ngan kawan kawan awak .awak , saya kecik hati . awak tak pernah gelak macam mane awak gelak ngan kawan awak kat saya .saya try buat lawak kat awak tapi ade awak gelak ? tak de wak . awak tak bagi respond ape ape kat saya .bukan selali dua awak buat tapi dah banyak kali . ramai perasan wak . saya tak tahu nak buat ape dah . hati saya sakit wak . sakit sangat . hmm maybe kita sampai sini saja . saya dah tak larat asyik menagis je tiap tiap hari .YES ! saya tahu saya jahat . sebab tu saya nak kita putus . saya tak macam ex ex awak dulu . kalau kiter gadoh awak diam je . awak sedih . tapi saya ? saya heboh kan kat satu dunia ken ? bila kita gadoh saya tak sedih pun kan ? saya boleh lagi gelak gelak ngan kawan kawan saya . tapi awak nak tahu tak ? sebelum atau selepas awak datang kat saya mesty saya akan nagis . saya tak nangis kat depan awak or kat orang lain sebab saya nak dorang tahu yang saya bukan jenis yang mudah menagis .tapi kenyataannye iya saya memang mudah menangis .awak nak tahu kenapa saya buat macam tu ? sebab saya tak nak ingat apa yang izzaqil buat kat saya dulu . saya try pakse diri saya supaya jangan menagis sebab lelaki lagi tapi saya tak boleh .hmm tak per laa wak kita couple nie pun tak bawak makne ape ape pun . saya harap awak happy bila saya tak ade kat awak nanti . jaga diri keyh . saya doa ken awak bahagia ngn pasangan awak yang akan datang :’) hmm .. assalamualaikum salam terakhir dari saya .