«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Monday, July 4, 2011 @ 6:36 AM| 0 comments

Weyhh , weyhh aku suka kau ke ? OMG ~ haha kenapa aku sayang gila kat kau ? kenapa aku jeles bila kau layan orang lain ? chat ngan orang lain ? aku tak tahu ngan perasaan aku sendiri . hee serious weyhh aku sayang gila kat kau . best lepak ngan kau , best citer masalah aku ngan kau , kau sorang je faham aku :) weyhh tiap tiap hari mesti aku akan intai kau kat kelas , bile kau tak de aku tak de mood nak belajar , tiap tiap hari cerita yang aku akan cerita kat kawan kawan aku mesti pasal KAU ! hee , aku pun tak tahu kenapa ? kita terus jadi rapat ken ? tiap tiap malam kalau aku ade kedit mesti aku akan mesej ngan kau ken ? kiter setiap hari mesti chat ken ? haha . aku suka tengok kau . kau comel . aku nak je cubit kau :) hee minggu nie kau stay ke ? tapi aku nak sangat kau stay . aku nak lepak ngan kau lagi :) macam tadi ? haha . best . kau tak banyak cakap :) kau cakap kau segan :) betul ke ? kau mesti setiap hari akan cerita pasal aku kat kak tehah ? hmm aku takut kau tinggal ken aku . jangan tinggal ken aku keyhh ? aku sayang kau :) aku nak bagi tahu  hal nie dari dulu tapi aku takut . hmm . sorry keyhh aku tipu kau dulu , aku pun tak tahu kenapa aku tipu kau dulu ? :) hee kawan kawan aku mesti akan cakap nie bile jumpe kau *CIK MILO TABOR TAK DE KE ?* aku gelak jee , sorry keyhh kawan kawan aku memang macam tu :) weyhh aku tak tahu nak cakap macam mane dahh . aku sayang kau gile gile !
                       *AKU SAYANG KAU SANGAT SANGAT :)