«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Wednesday, July 6, 2011 @ 7:40 AM| 0 comments

Kali ketiga aku sambut anniverserry aku sorang sorang . hmm maybe memang nasib aku macam nie kot ! first time dia lupa , second pun dia lupe kali ketiga nie tak tahu laa dia ingat ke tak . dia pegi kem ! hmm :(  rindu ~ aku tak tahu kenapa tadi aku menangis . aku ingat dia aku pegang keychain tu .. hmm sorang pun tak ingat ari anniverserry aku ngan dia , hmm kadang kadang aku fikir btul ke dia pasangan aku ? aku tak tahu ape perasaan aku sekarang bercelaru ! hmm tadi fon ainin hilang semua frust ! yang lagi frust anis laa sebab dia yang pegang fon ainin tu ~ hmm semua kener marah ngan anis tadi ! Hahaha , capix asyik kener marah je , orang cakap tunggu jap lagi dia tanyee jadi tak pegi econsave ?  lagi laa anis mengamuk , hahaha ! lawak laa tadi Btww thank you keyhh hilmy , capix , anis , fatin , syimah , izzati , ainin tadii :) sayang korangg :)