«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Saturday, July 9, 2011 @ 5:56 AM| 0 comments

Maaf kalau bahasa yang aku guna nie KASAR ! tapi sesuai untuk orang macam kau ! aku tak tahu ape masalah kau ngan kakak aku ! tapi satu je korang kena tahu ! sekali lagi aku tahu kau mengata pasal kakak aku ! aku tak teragak agak cari korang sampai lobang cacing ! yess ! kakak aku memang diam je selama nie sampai korang pijak kepala dia ken ? ade dia kutuk gambar korang sampai macam tu sekali ? TAK ADA ! semua yang dia buat ade je yang tak kena pada korang ! dia tak cakap pasal korang pun korang sibuk nak cari kesalahan dia sebenarnye ape dosa yang dia dah buat ? kakak aku tak kan sibuk cakap pasal korang kalau korang tak ganggu hidup dia ! tapi jangan sampai aku buat benda yang same macam korang buat kat kakak aku ! korang jangan pernah cabar aku ! sekali aku cakap aku akan buat ! aku dah tak kira korang lagi tua dari aku ke ape ! aku tak kira pangkat korang ape ! anak dato ? ke ape ! yang penting aku akan buat macam mane kau buat kakak aku ! kau buat kakak aku macam tak de maruah ? aku pun boleh buat macam mane kau buat kakak aku ! sekali kau menghina keturunan aku ! aku SUMPAH hidup kau dunia akhirat tak akan aman ! ape hak kau nak menghina keturunan aku ? ade family aku menghina keturunan korang ! sikit pun taka de wey ! so korang tak de hak walaupun sikit untuk menghina keturunan aku ! weyhh dahh laa aku dah tak nak dengar pasal ni lagii ! korang fikir kakak n family aku nie tak de perasaan macam korang ke ? sorry ! weyhh aku rase kau tak layak duduk kat bumi nie ! perangai korang dah same macam perangai SETAN ! aku tahu kalau korang bacer blog aku nie korang sakit ati ken ? tapi belum sesakit hati aku n family aku ! korang akan tengok perlahan lahan aku buat hidup korang MENDERITA ! sama macam korang buat kakak aku ! korang tengok je macam mane aku akan buat !