«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Sunday, July 31, 2011 @ 5:53 AM| 0 comments

Assalamualaikum , hihi pejam celik pejam celik esok dah nak puasa kan ?  ogshhh  tapi nasib aku malang , aku tak boleh ikut same puasa esok . serious aku menangis , serious tahun nie first time aku dapat period awal puase , hmm , serious aku cakap tahun nie puasa aku rase memang tak best , hmm dah bape klinik aku pergi nak beli ubat berhenti darah tapi dorang tu kedekut tak nak bagi , hmm lagi laa aku menangis . hmm jealous tengok dorang nak puasa , tapi aku ? hmm BENCI (!) hmm , dah laa puasa tahun lepas tak ganti lagi . nak ganti mase tu tapi tibe tibe demam pulak , ergg macam ade jadual pulak ? aku baik je demam period datang lepas tu puasa , hmm ,serious argg benci gila gila , semua orang aku nak marah sekarang nie , tahun lepas aku beli ubat berhenti darah bagi je tak de laa banyak tanye macam polis macam sekarang , erghh aku beli laa bukan nak percuma , budus laa , tengok aku dah tak de mood nak sambut bulan yang mulia nie , sorry . hmm bukan niat aku . hmm , semua suruh aku sabar , memang aku tengah sabar laa nie , esok aku kena pura pura puasa macam orang lain jugak , hmm , semua orang sebok nak pergi tarawih , nak siap ken untuk esok . aku ? hmm menangis sorang sorang dalam bilik . hmm tak pe laa aku terima . aku nak ucap ken selamat menyambut bulan ramadhan almubarak yang mulia kepada semua umat islam . and jangan curi curi berbuka ye ? hihi (: k laa bbye .