«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Posted On Monday, July 11, 2011 @ 6:56 AM| 0 comments

Assalamualaikum ! Hee first time bagi salam kat blog hee , dah bape hari aku tak update blog . hmm aku nak update tapi aku tak tahu nak citer ape . sebenarnye banyak aku nak citer tapi aku takut aku menangis . tajuk post aku hari nie “KAWAN” . kenapa ? kenapa aku tak ada kawan yang sedia ade ngan aku ? tapi bila dorang perlu kan aku ? aku selalu ada untuk dorang ? tapi bila time aku ? semua tak ada ? hilang entah kemana , bila dorang ada masalah ngan bf , kawan karib or musuh dorang , dorang selalu share cerita ngan aku ? abis aku nak share citer aku kat sape bile aku ade masalah ngan bf , kawan karib or musuh aku ? aku rasa aku dipinggirkan weyhh (!) aku tahu aku tak mampu jadi terbaik . tapi tak boleh ke korang  luang kan sikit masa untuk aku weyhh ? walaupun 3 minit pun jadi weyhh . aku tak mintak banyak pun , hanya 3 minit tak kan tak boleh ? sedih aku weyh . tak de sorang pun yang faham situasi aku sekarang , payah sangat ke permintaan aku weyh ? aku bukan marah Cuma aku terkilan dengan sikap korang layan aku :’) tak pe laa weyh aku tahu sapa aku kat korang (!) korang boleh layan aku macam ni kalau buat korang happy . aku tak kan cakap benda ni kat korang sebab aku nak korang tahu sendiri perasaan aku macam mana selama ni . tapi satu je korang kena ingat walaupun korang buat aku macam nie aku tetap anggap korang kawan dunia akhirat aku (: