«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Maaf !
Posted On Saturday, July 16, 2011 @ 7:10 AM| 0 comments

Assalamualaikum, awak saya nak mintak maaf , saya tahu selama nie awak sabar je ngan perangai saya kan ? kenapa awak tak nak cakap ? awak takut saya marah ke ? awak takut saya merajuk ke ? kalau awak sayang saya please cakap ape yang awak marah saya ? and apa salah saya supaya saya boleh betul kan kesalahan saya ? tapi awak diam je , awak tak nak bagi tahu , kenapa ye wak ? awak saya teringin sangat nak dapat couple macam orang lain ? sweet sangat ,  kadang kadang saya terfikir boleh ke saya dapat pasangan saya macam tu ? jawapan dia TIDAK ! nak tahu kenapa ? sebab saya tak HOT !, saya tak cantik , saya tak pandai semua yang budak budak hot ada saya tak ada , kadang kadang saya nak jadi jugak macam budak budak HOT ! tapi saya ingat pesan ayah saya , ayah cakap tak guna jadi hot nanti lupa diri . tapi tak semua budak hot lupe diri kan ? :’) Betul tak ? hmm , ayah ada pesan lagi , belajar sungguh sungguh tau , nanti dah besar dapat cari kerja yang elok elok  dapat gaji besar nanti kalau dah besar jangan lupa ayah ngan mama pulak :’( and jangan lupa diri . jangan sombong , ya allah time ayah cakap macam ni aku menangis . tak tahu nak cakap macam mane lagii , :( Hmm , aku harap aku tak kan lupa diri and aku tak akan sombong , AMIN .