«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













aku tahu sapa aku !
Posted On Wednesday, August 3, 2011 @ 7:56 AM| 0 comments


Assalamualaikum , hihi okayy hari nie best  , hari pertama aku puasa tahun ni . hmm semua orang dah 3 hari kan ? aku baru sehari ? pape je laa , btw nie aku baru bangun tidur sekejap lepas solat maghrib tadi , mata aku tak boleh nak bukak lepas tu aku Nampak tilam and batal aku so aku terus pergi kat situ tidur sampai pukul 9.30 , macam mane tak ngantok tidur pukul 2 pagi , kalau korang mesti korang ngantok jugak ken ? haishh , kepala sakit tapi tak apa aku tak nak hirau kan sakit tu aku tak nak hirau kan penat sebab aku tahu mama lagi penat . aku tak kisah . okayy hari ni aku tak pergi sekola . semua orang cakap kalau tak pergi sekolah tu best kan ? aku rase bosan gila , tapi nasib baik laa ade Pc ni kalau tak lagi bosan , ehh btw aku nak ucap ken thank you Muhammad Shazwan sebab teman kan tyka petang tadi , serious tak bosan . okayy wan selalu buat tyka tergelak sorang sorang macam orang gila depan Pc . wan ngan rudy same je gila gila , haha . okayy minggu ni mulai hari nie sampai jumaat aku tak datang sekolah . okayy tadi hilmy tanye bila tyka nak sekolah ? aku cakap laa minggu depan . lepas tu dia cakap lamanya hilmy rindu laa kat tyka , *Wahh terharu :’) ade orang rindu . hihi , okayy aku ade lagi satu cerita nie pasal syukor budak kelas aku , kalau korang ingat yang dia bagi aku patung domo tu ? hahh ? itu laa . aku tak tahu kenapa lepas dia bagi hadiah tu dia selalu pandang aku dalam kelas so aku dah terikut dia pandang dia dalam kelas . lepas dia bagi aku hadiah dia dah tak pernah cakap ngan aku ? kalau dia nak cakap pun dia suruh kawan dia yang cakap kat aku . aku tak tahu ape masalah dia ? okayy lepas dia bagi aku hadiah aku tak tahu kenapa dia selalu amik port pasal aku ? bila aku tak datang mesti dia akan Tanya syimah kenapa aku tak datang ? tapi lepas dia tahu pasal hilmy aku tak tahu kenapa dia macam nak bermusuhan ngan aku ? okayy serious aku cakap aku tak boleh terima nie weyhh ? pagi tadi adi cakap kat aku yang kau cakap aku nie playgirl kan ? okayy aku nak ucap kan thank you banyak banyak kat kau sebab dah cakap aku macam tu . okayy sejujur jujurnya kau belum kenal diri aku macam mana lagi sebab tu kau cakap aku macam tu . okayy aku tak tahu bila ade orang lelaki nak jumpa aku kat luar kelas mesti kau akan keluar jugak kau nak tengok apa orang tu nak bagi ? macam hari tu orang nak bagi buku bank kat aku pun kau keluar ? okayy aku terang kan aku bukan playgirl . aku bukan perempuan yang suka sakit kan hati lelaki . aku hormat lelaki tu kalau dia hormat aku . okayy syukor sejujur jujurnya aku tak boleh terima kau cakap aku macam tu . weyh serious aku nak menangis pagi tadi lepas adi cakap kau cakap aku macam tu ? weyh aku ingat kau lah kawan aku . kau dah janji kan ? tapi kenapa kau buat aku macam ni ? okayy lagi sekali aku nak ucap kan thank you banyak banyak keyhh kbbye dah tak larat nak menangis .