«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Capital I
Posted On Monday, August 8, 2011 @ 7:28 PM| 0 comments

Assalamualaikum , dah jawab belum ? baik jawab cepat , hihohok . haha , aku rindu seseorang  , okayy sorry hari ni aku tak betul . dah lama aku tak update blog ken ? sorry . busyy hihi , busyy laa sangat padahal tak buat pape pun . haishh ape nak jadi lah ken ? okayy okayy berbalik kat tajuk aku tadi aku rindu seseorang , hmm aku rindu capital I aku . dah lama aku tak contact dia , aku rindu dia sangat . aku tak tahu lah dia ingat aku lagi ke tak . kenapa lah malam tadi aku nak menangis sebab aku tak ingat kat mana aku letak rantai yang dia bagi aku tahun lepas . serious aku lupa . barang barang yang pernah dia bagi kat aku , aku tak pernah buang , aku simpan sampai sekarang , surat surat dia pun aku simpan ? Gila ken aku ? dia dah tak ada apa apa kaitan ngan aku lagi tapi aku still simpan lagi . maybe sebab dia orang yang pertama yang aku sayang . Serious susah sangat nak lupa kan dia , malam tadi time aku tengah siap kan jadual , aku jumpa gambar dia and rantai yang dia bagi dalam beg aku . tak sangka aku bawak rantai tu kat mana aku pergi ,  susah sangat weyh nak lupa kan dia , aku tahu ramai lagi lelaki kat luar sana yang lebih baik dari dia , tapi dia lain , dia seorang je lah yang faham perasaan aku selama nie , dia je yang tahan ngan sikap manja aku selama ni , yes memang aku tak boleh nafi kan yang dia pernah tengking aku . tak pe aku cakap dalam hati maybe dia ade masalah . aku tak pernah benci dia , kalau selama nie aku tulis aku benci dia , tapi reality dia aku tak boleh benci dia , payah sangat weyhh . okayy laa aku tak larat nak menangis dah , sorry keyhh ? kbbye ,


p/s : sapa sapa jadi pengganti aku , aku mintak sangat sangat jaga dia baik baik keyh ? Terima kasih .