«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Hilmy
Posted On Wednesday, August 17, 2011 @ 5:37 AM| 0 comments

Assalamualaikum , weyh aku nak ucap ken berbanyak banyak terima kasih kat kau keyh ? terima kasih maki maki aku semalam , terima kasih atas ucapan kau semalam , terima kasih kau buat aku ngan hilmy makin jauh , terima kasih banyak banyak keyh . kau tak bagi aku rapat ngan hilmy ? sebab kau suka dia ? kau terus bagi je laa tahu dia yang kau suka dia . kau nak marah marah aku pun tak ada guna , memang aku mengaku aku sakit hati ngan kata kata kau semalam , tapi aku tak kan bagi tahu identiti kau kat sape sape pun , sebab aku tak akan malu kan kau , kau still kawan aku ken ? err walaupun kau anggap aku musuh sebab hilmy ken ? aku tak kesah laa , kalau kau nak sangat aku jauh dari hilmy okay fine aku akan pergi dari hidup dia , tapi kalau aku tahu kau sakit kan dia aku tak teragak agak rapat ngan dia balik . weyh aku boleh bagi hilmy kat kau tapi aku tak nak dia sakit hati ngan kau , please faham aku weyh ? aku tak boleh hilang dia ,aku sayang dia .