«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Selamat Hari Raya
Posted On Friday, August 26, 2011 @ 5:15 PM| 0 comments

Assalamualaikum , Raya dah nak dekat ken ? lagi berapa hari je , aku rasa meriah je raya tahun ni , semua mama beli baru . Haha , semua barang-barang raya semua dah beli , kasut , baju , kuih , macam-macam lah semua dah beli , tahun ni banyak aku ubah kat diri aku , dari segi rambut , pakaian , and macam-macam nanti korang tengok pic aku time raya kat efbiee aku key ? okay tahun nie ramai yang sama warne baju raya ngan aku , dorang kata biar sedondon , Haha , macam nak kawin je , tapi tak pe , lagi meriah ken ? Haha , btw aku nak ambil kesempatan ni nak ucap kan SELAMAT HARI RAYA kepada semua umat islam . aku nak mintak maaf kalau selama ni aku ada buat salah kat korang , terkasar bahasa or benda-benda yang menyakit kan hati korang , aku mintak apa yang korang bagi aku selama ni halal kan , okayy lah sampai sini je aku update  blog kali ni , karang aku buat karangan tak ada pulak orang nak baca , yer laa semua busy nak buat persiapan raya . Haha , k laa bbye , sayang korang .