«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













sorry
Posted On Sunday, September 25, 2011 @ 7:00 PM| 0 comments
hafiz kenapa cakap macam ni ? hafiz memang nak pergi tinggal kan tyka sorang-sorang ke ? please hafiz jangan pergi tyka sayang kan hafiz .walaupun kita dah tak de pape . perasaan sayang tu still ade dalam hati tyka . ye tyka tahu hafiz tak suka ngan dunia baru tyka kan ? tyka sendiri tak tahu kenapa tyka boleh jadi macam ni fiz . tyka try untuk balik kat dunia lama tapi susah , tyka jadi macam ni pun sebab tyka nak lupakan semua kesedihan dalam hidup tyka . serious fiz lepas tyka mintak putus kat hafiz  hidup tyka kosong , sunyi sangat tapi hafiz tak nampak semua tukan ? sebab tyka tak nak hafiz sedih tengok tyka macam ni , tyka nak hafiz happy ngan kehidupan hafiz . ramai orang sayang hafiz , tyka nampak kawan-kawan hafiz semua happy bila kita tak de pape , okayy tyka terima coz tyka tahu ni yang dorang nak ? dulu time kita couple dorang banyak kali mengeluhken ? dorang cakap hafiz asyek lepak ngn tyka je . hafiz time dorang cakap macam tu dulu , tyka fikir betulke tyka yang buat hafiz jauh dari dorang ? tyka tak sangka keputusan tyka untuk putus ngan hafiz betul , semua orang happy . tapi tyka tahu hafiz tak nak kan ? sorry fiz tyka tak nak orang sedih atas kebahagiaan tyka . kalau hafiz nak tahu dalam banyak-2 ex tyka , hafiz lah orang yang tak pernah sakit kan hati tyka walaupun kita dah tak ade pape . hafiz still sayang tyka macam kita still couple , thanks hafiz tyka hargai kasih sayang hafiz :')  tapi hafiz layan tyka tak  macam dulu  ,. hafiz selalu ade bila tyka perlukan . hafiz please jangan cakap pasal mati , tyka tak nak hafiz tinggal kan tyka sorang-2 . tyka takutt . tyka sayang hafiz . tyka pernah janji kan ? tyka sayang hafiz sampai akhir hayat tyka ? if tyka cakap tyka benci hafiz itu tipuu fiz , tyka buat tu supaya hafiz benci tyka . sebab tyka tahu kalau tyka cakap tyka sayang hafiz lagi hafiz akan tunggu tyka kan ? tyka tak nak hafiz sedih , tyka nak hafiz happy macam dulu . please hafiz , dulu tyka ade suruh hafiz janji kan ? if kita putus hafiz kena cari pengganti tyka cepat-2 ? coz tyka tak nak hafiz sedih sorang -2 ? hafiz ingat takk ?