«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Best :'(
Posted On Monday, October 3, 2011 @ 1:33 AM| 0 comments
serious weyyy aku rase aku bodoh gila percaya ape kau cakap selamani . haha thanks lahh hafiz , syukor , haziq , keyra korang tahu semua ni ? tapi korang tak bgi tahu aku :') aku hargai ape korang buat nii , thanks sangat-2 . aku fikir korang lah kawan yang boleh aku percaya tapi same je ngan orang lain . haha bodohnya aku percaya korangg . wey korang tahu takk sakit ? sakit gilaaa lah bodohhhhhhh . keputusan kau betul nak lupa kan aku . tak guna aku menangis dari pagi tadi sampai sekrang . aku pun nak try lupakan kau weyy macam kau lupakan aku . bestt gilaa . kau tak akan dapat cari aku lagi , aku dah tak nak guna efbieee tu sangat . klahh bbyee .