«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Kawan ?
Posted On Thursday, October 13, 2011 @ 6:38 AM| 0 comments
wey aku nak kawan aku yang dulu . please . aku rindu korang . tahun nie ? semua tak kena , tak macam tahun lepas . aku rindu korang . please faham aku . aku cuma boleh jumpa atiqah and  idayu je bila dorang pergi kajang , yang lain ? serious tak tahu bila boleh jumpa , maybe 10 tahun akan datang . kita tak ade contact ken ? semua orang buat hal masing-2 ? wey ? aku rindu korang . tak tahu nak cakap macam mane lagi . aku tak pernah rase macam ni . wey sekarang ni aku sorang-2 , tak de sorang pun yang faham perasaan aku macam korang . hari-2 aku tengok gambar kita yang ramai-2 tu . wey serious nak jumpa korang , nak lepak ngan korang , nak share cerita ngan korang . tapi korang macam nak tak nak dengar je sekarang ni kan ? aku cuma boleh share cerita ngan idayu je if dia ade kedit , mane janji korang ? korang cakap korang tak kan lupakan janji kita ? tapi ape dah jadi semua lupa . wey aku rindu korang .

Nadiyah
Atiqah
Idayu
Eyzah
Intan
Farhana
Athirah
Shahirah


Faham aku boleh tak ? aku rindu kat korangg . nak macam dlu . :'(