«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













sumpah tak sangka !
Posted On Monday, October 3, 2011 @ 9:12 PM| 0 comments

weyy nampak tak ? sumpah aku rase ni macam mimpi . malam tadi aku unblock kan dia , pagi tadi aku online kan syima punya efbiee sebab ade emergency dia ngan bf dia , aku saja lah bukak profile hafiz , kau tahu aku jumpa niee . aku logout syima punya efbie aku online aku punya tak sangka kat aku punya tak ade , dia privite kan dari aku . thanks weyy buat aku macam tak wujud lagi dalam hidup kau , tapi kenapa kau kena privitekan semua ni ? kau nak buat aku sakit hati kan ? tapi kenapa kau privitekan ? kau nak tahu tak ? kau buat macam ni buat aku lagi sakit hati gilaa kat kau !
weyhh TAHNIAH buat aku menangis tiap-2 hari sebab kau , mata aku bengkak lahh . stupido ! err aku nak lupakan kau kenapa susah sangat ? bodohnyalahh aku ni , lepas aku nampak ni aku terus block kau balik . asal kau buat aku macam nie ea fiz ? okay aku tahu kau marah aku couple ngn H tapi aku bagi tahu kau ken ? aku tak macam kau bagi harapan kat aku ! HARAPAN palsu . weyy sakit gila kena tipuu . kau bagi tahu aku time kita couple ade aku tipu kau ? tak de wey sampai aku suka hilmy pun aku bagi tahu kau ken ? tapi kenapa sekarang kau buat aku macam ni ? aku rase nak mati sekarang ni . kau buat aku macam orang gila weyy . kau tengok ni !
kau memang suka tengok aku jadi macam orang tak waras kan ? bestt gilaaaaaaa . :'(