«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Tahniah :'(
Posted On Monday, October 3, 2011 @ 12:27 AM| 0 comments
haa , nampak tak ? KASI CLICK KAT PIC TU BIAR JELAS :') thanks hafiz dah tunaikan janji hafiz kan tyka . tyka happy fiz walaupun sakit, tyka tak nak hafiz tahu semua tu sebab tyka nak hafiz happy ngan hidup hafiz sekarang . hafiz dah pun buat keputusan untuk lupakan semua pasal tyka rite ? okayy thanks hafiz jaga diri key ? jaga dia baik-2 , sayang dia lebih macam mane hafiz sygg tyka dluu . tyka tahu dia boleh jaga hafiz , hafiz jangan lupa makan ubat bila time dia key ? jangan lambat tido ,
gambar-2 ni semua tinggal kenangan kita je ken ? :') bbye hafiz .