«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Terimakasih :'(
Posted On Monday, October 3, 2011 @ 4:12 AM| 0 comments
Hafiz . perlu ke kau buat semua ni kat aku ? sampai hati kau ken ? bukan main lagi dulu kau cakap kau tak akan cari pengganti aku . tapi bila aku dah bagi kau peluang kau kata kau tak nak ? tapi sekarang ape apiz ? kau tipu aku . sakit piz , sakit sangat . dah lama aku tak rase macam ni . serious kenapa haziq , keyra , syukor buat aku macam ni ? korang tahu tapi korang tak nak bagi tahu aku ? sampai hati korang , aku ade buat salah kat korang ke ? okay tak pelah thanks buat aku macam ni tau :') aku hargai sangat-2 . hafiz keputusan kau nak lupakan aku tu memang tepat sangat-2 , aku pun kena belajar untuk lupakan kau walaupun susah :'(  kau boleh kenapa aku tak boleh rite ? aku kena cuba jugak . thanks untuk semuanya key ? halal kan makan minum aku selama ni halalkan kasih sayang yang kau bagi kat aku dulu , thanks sangat-2 sudi couple and berkawan ngan aku selama ni . and thanks jugak dah benci aku :'( kau jangan risau kau tak akan jumpa aku lagi kat sch or contact aku , sebab lepas ni aku akan lepak tempat lain yang kau tak akan tau or aku akan jarang datang sch . aku akan tukar number telofon aku . kau jangan risau lah kita tak akan bertembung kat sch , insyaallah . nanti kalau aku nak pergi bilik guru or mane-2 kau jangan risau aku tak akan lalu tangga dekat ngan kelas kau , aku akan lalu tangga belakang kelas aku . itu yang kau nak kan ? aku dah buat keputusan aku akan buat macam tu setiap hari , kau jangan risau key ? aku tahu kau dah benci gila-2 kat aku rite ? okayy thanks . aku cuma nak kau tahu aku sayang kau lagi . kau tahu tak aku menangis dari pagi sampai petang ? mata aku bengkak , mama and ayah aku tanya kenapa mata bengkak ? aku cakap tak cukup tidur semalam aku teman kakak aku . aku terpakse tipuu . aku tak mintak semua ni jadi hati aku sakit sangat , kau kata kau tak nak kenal mane-2 perempuan ? Ecah sape ? isteri kau ea ? serious aku baru perasan tadi kat sibling kau . time aku nak block kau .
aku jumpa ni weyy . serious selama ni aku tak perasan benda ni . kau tipu aku mati-2 fiz , serious aku rase macam aku ni anak patung , semua orang nak sakitkan hati aku , mainkan perasaan aku . tak pe aku terima . aku doa kan kau ngan dia bahagia keyy ? kau jangan risau aku tak akan serang si ecah tu , kau jaga je dia baik-2 key ? kau jangan lupa makan ubat jangan tidor lambat , sebab lepasni aku dah tak boleh ingatkan semua tu kat kau . lepasni ecah yang akan ingatkan semua ni untuk kau :')  bbye hafiz dah tak ada benda yang perlu kau ingat pasal aku lagi lepas ni . thankss sygg for everthing .