«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Aku dah tak kenal siapa kau !
Posted On Friday, November 11, 2011 @ 5:45 PM| 0 comments
hmm , makin lame aku makin tak kenal siapa kau , kau memang macam ni ke ? tapi kenapa time aku couple ngan kau , kau tak macam ni pun ? mane kau yang dulu ? mane ? mane HAFIZ yang dulu ? mane ? ramai rindu kau yang dulu , yang paling rindukan kau yang dulu AKU ! wey kenapa kau jadi macam ni ? tolong wey jadi macam dlu balik kalau kau tak nak jadi macam dlu sebab aku , kau tak yah buat kau buat demi kawan-kawan kau , demi haziq , haiqal , kalau untuk diaorang pun kau tak nak kau buat demi AFIQAH , please , ramai sangat rindu kau yang dlu , aku try mengelak untuk dengar cerita pasal kau dari orang , tapi aku tak boleh , setiap hari orang akan cerita pasal kau kat aku ? diaorang cakap kau dah banyak berubah ? mula-mula aku tak percaya yang kau dah berubah , lepas aku nampak sendiri baru aku percaya kau memang dah berubah weyy . pandang aku kat sch pun kau dah tak nak , time hari khamis aku kecik hati gila ngan kau , ade kau tahuu ? lepas aku nampak kau menyorok belakang tiang kat kantin , aku terus pergi dari situ , kau nak tahu kenapa ? sebab aku sakit hati , sakit sangat , keyra tanya kau betul ke kau couple ngan fiqah habis tyka macam mane ? kau cakap " PERGI MAMPOS LAH DIA" kan ? time keyra cakap kat aku , aku ingat time tu kau kena hasut ngan setan , tapi sebenarnya tak , kau sedar time kau cakap macam tu , now ? aku tahu siapa kau yang sebenar , kenapa kau kena cerita kat syima lain ? kat keyra lain ? kau nak tahu kenapa aku menangis time aku tahu kau couple ngan afiqah ? sebab aku still sayang kau and paling aku tak percaya kau couple ngan musuh aku sendiri ! kenapa kau buat macam tu ? aku ingat lagi time afiqah mengata aku , time tu aku couple ngan kau , dia cakap aku  GEDIK ? dia cakap kau BAJET HANDSOME ? weyy sampai sekarang aku tahu fiqa still buruk-burukkan aku belakang kau ! aku tabik kat dia , pandai sangat berlakon , depan kau dia cakap dia tak marah time aku pulangkan semua barang kau , tapi kenapa belakang kau dia kena cerita macam-macam kat kawan dia ? and dia cakap dia tak nak orang tahu dia couple ngan kau kan ? kenapa dia kena ikut mane kau pergi ? kenapa dia kena duduk tempat yang selalu aku date ngan kau dlu ? kenapa dia kena ikut cara aku couple ? kenapa dia ambik semua orang yang aku sayangg ? kenapa weyy ? sampai sekarang aku still tunggu kata-kata MAAF dari dia ? and sampai sekrang jugak aku tak dapat sebarang MAAF dari dia ? tak pe wey , aku dah lame maafkan korang berdua walaupun korang tak mintak maaf , betul kau cakap kau memang dah jauh dari aku , dan aku makin tak kenal siapa kau sekarang ! aku rase mase tu allah memang nak tunjuk siapa kau yang sebenar , aku terklik home aku dapat stu post yang baru kau update , kau mintak aku untuk benci kau ? kau suruh aku buat kau macam kita tak kenal kann ? aku LIKE aku comment aku cakap OKAYY ? tapi kenapa kau delete status tu ? lepas aku dah buat macam tu aku update status kan ? hmm , aku rindu kau yang dulu , kau dah fikir jauh ngan fiqah kan ? kau ade baby lah , kau tahu kau buat macam tu buat aku lagi sakit hatii , hmm , :'(
kenapa time aku sruh kau remove and block aku kau tak nakk ? hmm ,