«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













aku mintak maaf :'(
Posted On Thursday, November 3, 2011 @ 4:37 PM| 0 comments
aku mintak maaf , aku dah tak sanggup nak simpan semua barang yang kau bagi aku , barang yang bermula dari 6.4.2011 , and sorry time aku bagi barang kat kau , aku tak pandang pun kau , aku mintak syimah ngan fatin panggil kau kat bawah coz aku nak bagi sendiri barang-2 tu , sbb dlu time kau bagi aku , kau bagi aku sendiri jugak , aku try berdepan ngan korang berdua , sakit wey time jumpa korang , time aku bagi korang aku tahan menangis weyy , aku tak boleh lama-2 coz aku takut air mata aku mengalir depan kau , lepas aku bagi kau , aku terus cakap kat korang cgrts and sorry sbb suruh kau naik atas , time aku cakap macam tu suara aku dah lain , suara lps menangis , sorry wey , aku dah tak sanggup nak tengok barang-2 tu , kalau aku tengok aku rindu kau , aku akan menangis , aku try untuk lupakan kau tapi aku tak boleh ! aku tak tahu macam mane cara aku untuk lupakan kau , tadi aku dapat tahu yang kau marah aku pulangkan barang-2 tu ? and gf kau marah sbb ade cincin and gambar dalam sampul tu , aku mintak maaf , jujur aku cakap aku tak suka tengok kau ngan mane-2 perempuan , aku tak boleh tengok kau layan mane-2 perempuan macam kau layan aku dulu , weyy tolong lahh faham aku :'( kau mintak aku anggap kau kawan , aku tak bolehh ! aku rindu kau ! aku rindu kau yang dulu ! rindu kau yang selalu balas mesej aku , rindu kau yang selalu take care pasal aku , rindu semua pasal kau ! kau dah tak faham aku macam dulu kan ? okayy sekarang aku dah tahu hari terakhir kita jumpa hari rabu 2.11.2011 lepas ni kita dah tak akan tegur or jumpa kan ? kau dah jauh sangat dari aku weyy , aku ingat lagi first time kita kenal and first time kita tegur kat sch ? wey kadang-2 aku fikir kenapa dulu aku kenal kau ? kenapa aku couple ngan kau ? awal tahun aku ade fikir pasal couple tapi aku cakap mesti tak akan dapat , last-2 kau yang bukak hati aku untuk terima kau weyy , time kita couple ramai yang suka tengok kita kan ? tengok mane-2 kita pergi mesti berdua , orang gelar kita SWEET COUPLE tapi sekarang dah tak ade kan ? weyy dorang semua mengadu kat aku yang kau dah banyak berubah ! dorang tak suka kau ngan gf kau ! tapi kenapa dorang kena bagi tahu aku ? kenapa tak terus cakap kat kau ? weyy if ini jalan yang terbaik untuk tengok kau bahagia aku redha ngan semua ni , aku mintak maaf dari awal pertemuan sampai sekarang :'( , jujur aku cakap aku nak kita yang dulu , sumpah wey aku cakap aku try tak nak pandang kau kat sekolah , try nak benci kat kau tapi aku tak boleh ! tadi time rehat aku toleh sblah kiri time kau jalan kan ? aku buat macam tu sbb aku nak kau tahu yang aku dah boleh benci kau , tapi lepas kau pergi , aku nak menangis weyy ! aku tak pernah buat kat kau macam tu ! wey kau dah benci aku kan ? aku dapat rasa sangat aku dah kehilangan kau weyy , aku mintak maaf . sbelum aku tahu kau couple ngan gf kau sekarang patutlah kau selalu balas mesej aku lambat , wey time tu aku dapat rasa sangat kau dah lain! aku tak bolehh weyy ! aku selalu nampak kau ngan dia , kau selalu dating ngan dia kat tempat kita selalu dating dulu weyy , lagi lah aku bertambah menangis ! jujur wey ramai sangat mengadu pasal kau kat aku . kenapa kau jadi macam ni ? aku tak boleh terima kau buat kat gf kau sekarang macam kau buat kat aku dulu ! tolong lah faham akuu :'(
berakhir macam nikan ? :'( aku cuma nak kau tahu aku sayang kau sampai bila-2 :'(