«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Terpaksa :')
Posted On Tuesday, December 20, 2011 @ 2:17 AM| 0 comments
Assalamualaikum , sorry tyka dah jarang updatekan sekarang ? tyka malas gila nak taip sekarang tak tahu kenapa and tyka tak tahu nak buat post pasal ape sebab tak ade idea , sorry key ? :') . Alhamdulilah tyka dah boleh terima semua ni , tyka dah boleh terima yang hafiz dah jadi milik afiqah ,  and tyka pun dah nampak senyum apyz yang dulu . tyka tak tahu kenapa tyka boleh sayang dia sangat ? sorry fiqa , tyka tak de niat nak sayang dia lagi . tak de niat nak rosakkan hubungan korang . tapi tyka yakin korang boleh hadapi semua dugaan yang datang kan ? and tyka tak tahu macam mane fiqa boleh rase yang tyka nak rampas hafiz dari fiqa ? kenapa fiqa fikir sampai ke situ ? kalau fiqa rase tyka nak rampas hafiz dari fiqa , tyka tak sent ni time fiqa dengan dia couple
tyka tak tahu ape salah tyka kat korang berdua , sampai macam-2 yang jadi , korang tujukan kat tyka ? kenapa ? kalau tyka salah tyka mintak maaf ? dulu memang tyka boleh terima yang korang couple  tapi lepas korang cakap tyka macam-2 , fitnah tyka macam-2 . tyka nak cakap tyka benci gila kat korang , tapi tyka fikir ape yang tyka dapat kalau tyka benci korang ? serious tyka cakap tyka tak pernah benci or dendam dengan korang , tapi kenapa korang kena buat tyka macam ni ? kenapa korang kena cakap kat orang ? kenapa tak terus cakap kat tyka ? bila tyka tanya semua ni , korang cakap , korang tak pernah cakap semua ni ? tyka tak tahu betul ke tak , tyka dah tak kuat dengan semua ni , please jangan tuduh tyka macam-2 , please tyka bukan robot , tyka pun ade perasaan macam orang lain , tyka tak tahu mane satu yang betul tapi tyka yakin satu hari nanti Allah akan tunjukkan kebenaran , and sorry lepas semua ni jadi susah untuk tyka maafkan korang berdua , Hafiz memang betul ape yang hafiz cakap hafiz cakap kalau seseorang tu mintak maaf orang tu memang ikhlas mintak maaf , tapi betul ke korang ikhlas ? tyka tak yakin fiz , maafkan tyka ,
fiqa sorry tyka tak yakin buat masa sekarang tyka boleh maafkan fiqa ke tak , tapi tyka yakin if satu hari nanti tyka maafkan fiqa susah untuk tyka anggap fiqa kawan tyka , maafkan tyka . fiqa tak rase apa yang tyka rase , kalau fiqa rase mesti fiqa akan buat macam ni jugak , tyka mintak maaf fiz , fiqa .

P/s : Fiqah jaga hafiz baik-2 key ? and maafkan tyka if tyka salah . Assalamualaikum :')