«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













I tak sanggup you :'(
Posted On Saturday, April 28, 2012 @ 4:36 AM| 0 comments
Assalamualaikum :')

you , you nak tahu tak i happy sangat semalam bukan semalam je key ? tapi since i dengan you , you selalu buat i happy , you selalu buat i tergelak . you tak marah i balik kalau i marah you ,you manja sangat . you take care sangat pasal i kan sayang ? thanks :') you i rasa kita rapat since lepas kawad tahun ni time tu first time you pegang tangan i :) dari situ kita rapat sampai ke hari ni kan ? semalam i pijak dua-2 kaki you sampai you tak boleh jalan kan ? you try nak berjalan tapi you jatuh , i gelak kan you kan ? jahatkan i ? time you jatuh i pun jatuh sekali sebab kaki i atas kaki you tapi you jatuh terlentang i terduduk . kawan-2 i pusing tengok kita berdua dahh jatuh dorang gelakkan kita ? sorry you i tak ada niat nak buat you jatuh semalam , semalam i jalan dengan kawan-2 i tetiba-tiba you tarik i kan ? you cakap you nak jalan dengan i , i jalan dengan you , sebenarnya kat dalam econsave i nak cakaap dekat telinga you " ILOVEYOU " tapi tengok you macam nak tak nak je lagi pun time tu kawan-2 i asyik ikut je mana kita pergi kan ? i nak lupakan niat i . lepas tu i pegang fon you , you nak tapi i tak nak bagi lepas tu you main tarik-2 handkerchief  i semua tengok kita kan ? lepas tu time kat shell you dah nak pergi kajang i still tak bagi phone you , you kejar i kan ? i lari .. you dapat i , you pegang tangan i kuat-2 , then you mintak i tak kasi sampai lahh i tengok muka you dah risau sebab takut bas mini sampai kan ? i bagi tiba-2 you teringat yang i ada benda nak cakap :-

you : ehh bukan ke you ada benda nak cakap ?
i : ehh mana ada .
you : baik cakap cepat sambil tarik tangan i .
i : serious tak de pape .
you : baik cakap kalau tak i tak nak lepaskan tangan you .
i : haaa , nak cakap ke tak ea ?
you : cakap lahh .

tetiba-2 faqihh datang .

i : ada orang lahhh .

you mintak faqih pergi kejap ,

you : haa dah tak ada orang baik cakap ?
i : jongkitkan sikit kaki sebab i rendah sikit dari you , you kan tinggi :p
   " ILOVEYOU" terus pandang belakang
you : muka blur . serious ? tak ikhlass . you tarik balik i ? you suruh cakap balikk :)
i : mana bolehh kena sekali jee , then you cakap please lagi sekali , so i cakap balik
i : " ILOVEYOU"
you : sambil tersenyum " ILOVEYOUTOO"
i : muka merah terus pergi tinggalkan you :)


hari ni i sedihh gilaa sebab youu :'( i tanya kenapa tak bagi i pegang fon you lama-2 then you jawab " nanti gf i sent  mesej you baca " serious terasa dalam time you cakap macam tuu :'( hmm kita gaduhh kan ? sampai i  boleh cakap ni " kalau you dah tak tahan dengan perangai i you cakap key ? ataupun you lepaskan i " i macam tak caya i cakap semua tu , time tu dahh tak fikir apa-2 , memang fikir you ada girl lain :'(  hmm sampai lahh you cakap tu hanya gurauan :') you please jangan buat macam ni ? i takk kuatt :')
i cuma nak you tahu sekarang i cuma sayang you seorang jee , dalam hati i cuma ada you sorang je :')