«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Kecikk kita :*
Posted On Sunday, April 29, 2012 @ 2:35 AM| 0 comments
Assalamualaikum :)

tyka dahh okayy dengan kecik tyka . hihi suka suka :* tak suka gaduhh dengan dia sebab nanti tyka sunyi , tak ada orang teman :') hihi serious tyka sayang gila kat kecik tyka , siapa berani ambik dia tyka sepak laju laju tau :D haha okayy nak cerita dari mula tyka kenal dia . dia add tyka kat efbie . bukan satu je key ? kedua dua efbie tyka :) time bukak friends request rasa lain macam je dengan diaa . haha k serious time mula mula kenal dia , rasa menyampahh gilaa sebab dia suka sakitkan hati . haha time tu pulak tyka still dengan hafiz . hari hari try elak kan diri dari nak jumpa dia tapi .. makin dielak makin hari hari pulak jumpa dia , haha mula mula aemy yang cakap dia suka kat tyka . time aemy bagi tahu serious tak percaya . sebab time tu tyka dengan dia just TTM tak lebihh . serious tyka tak pernah jumpa TTM sebaik diaa , masalah tyka semua tyka share dekat dia , dia selalu dengar :D tyka suka semua cara dia :-

♥ Cara dia layan tyka
♥ Cara dia bercakap
♥ Cara dia sabar dengan perangai tyka
♥ Dia tak pernah tinggikan suara dengan tyka

 mula mula try cari cara macam mana nakk try sayangkan dia , sampai satu hari tyka buntu gila tyka mintak clash . hmm sebab time tu tyka still sayang hafiz . tiba-2 satu hari tyka terfikir kenapa tyka kena sayang orang lain ? sedangkan dia bukan bf tyka lagi ? kenapa tyka tak sayang bf tyka je ? macam macam tyka fikir time tuu . sampai satu hari tyka buat keputusan yang tyka akan try sayangkan dia macam mana dia sayangkan tyka , alhamdulilah cepat je perasaan sayang tu datang :') dia lain dari yang lain :')

♥ Dia tak akan marah tyka balik kalau tyka marah dia 
♥ Dia tak akan marah tyka kalau tyka sakitkan hati dia . dia akan diam je .
♥ Cara dia pujuk tyka 
♥ Dia jenis tak suka bermusuh 
♥ Dia manja gila dengan tyka
♥ Yang tyka tahu sekarang tyka cuma sayang dia sorang :*


p/s : Bie i cuma sayang  you sorang je , i harap you tak tinggalkan i :')