«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













First time :)
Posted On Saturday, May 5, 2012 @ 1:41 AM| 0 comments
Assalamualaikum

title tyka first time ? haa nak cerita ni tadi kan kita hang ngan kecik kita :) hihi k masa hari selasa touching dengan dia sebab dia tak dapat ikut tyka keluar dengan kawan kwan tyka , hihi tapi hari ni dapat yeayy thanks kecik sebab dapat luangkan masa awak untuk kita hari ni :') hari ni mana kita pergi mesti berkepit kan ? haha okayy mula mula memang rancang smpai sana pukul 9.30 pagi tapi ayah tyka keluar tak tahu pergi mana , so terpaksa suruh mak saudara yang hantarkan. mula-2 mak saudara suruh kakak sepupu yang tolong hantar kan then kakak sepupu suruh pulak mak saudara yang hantar kan , key time tu dah fade up haha kat situ buat mukaa seposen jee sampai mak saudara nampak then dia terus ambik kunci kereta haha time tu terus senyum :D haha time dalam kereta text kecik kita cakap

tyka : malas lah nak pergi .
dia : alah tak kan lahh
tyka : haha datang lahh :p

haha saja je nak tengok reaksi dia . haha nak kena kan dia balik :p haha sorry key sayang ? sampai-2 je syima dah tunggu kat depan mc'D sebab tyka suruh dia tunggu kat depan haha key syima cun :) haha mula mula rancang memang ramai tapi yang datang? 4 orang jee . haha nasib baik ada kalau tak ada memang lahh . haha yang ada tyka , kecik tyka , syima ngan ejal :) hihi mula-2 duduk dalam mc'D buat kerja sikit then pergi library sebab ainin suruh tengok bukak ke takk :) hihi kita jalan ngan kecik kita syima jalan ngan ejal kat belakang :) hihi dahh sampai depan library ainin sampai ngn mak dia . then hmm library tutup ainin pun balikk . hishh time tu susah nak cakap . k kecewa gila sebab ainin balik awal , kesian ejal dari riak muka dia nampak sangat dia kecewa sebab ainin tak ada , lepas je ainin balik kitaorang jalan-2 kat ttc dulu mula-2 nampak macam alia syeera tapi salah orang tengok-2 budak km haha k time tu cover malu jalan je terus then terus pergi mc'D balik . haha masuk mc'D beli air then duduk kejap lepas tu kecik kita nak makan hihi masa tu dah pukul 1230 :)

tyka : nak balik lahh , you pergi lahh makan .
dia : alahh you kena makan dulu baru boleh balik
tyka : nanti kat rumah lah i makan :)
dia : takk bolehh you kena makan kat sinin jugakk
tyka : yelahh-2

time tu hilmy kemas beg then saja je buat buat macam call mama then dia cakap tak yah lahh call dia rampas phone dari telinga then tyka cakap haha mana ada call :p haha dia kena hari ni yeayy :P hahaha lepas tu rasa  malas gila nak bangun dari kerusi mc'D dia tarik tangan suruh bangun key terpaksa bangun jugak sebab dia dah tarik . haha k time dalam pkns kitaorang masuk lif boleh pulak main-2 dalam lif biar 4 orang je dlm lif haha tpi naik stu tingkat je ada je orang masuk haha tak jadi empat orang terus ramai . haha sampai kat food court cari tempat duduk . haha dia pujuk suruh makan tapi tyka tak nak sebab time tu dah kenyang sebab minum milo kat mc'D haha tyka paksa jugakk dia makan :) nasib baik dia makan tyka teman je dia makan :) hihi habis je dia dengan syima makan pergi billion jap nak beli kertas haha lepas tu pergi kedai kat bawah sebab dia nak tahu perfume tyka macam mana haha . lepas je keluar dari kedai tu terus pergi mc'D balik haha duduk kat luar mc'D hihi baru tangkap gambar . nak tengokk ? hahaha nahh

haha gambar ni kecik kita yang editkann . cantikkan :) hihi key kitaorang berdua nampak gelap sebab cahaya kat belakang tuu . almaklum lahh kamera fon memang burukkk >.< btw thanks bie i happy sangat hari ni :)