«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Gaduh ?
Posted On Tuesday, June 5, 2012 @ 6:51 AM| 0 comments
Assalamualaikum hai , hmm okayy berbalik pada topik tyka GADUH .. hmm okayy mood tyka hilang terus dari petang tadi .. yang mampu tyka buat dari petang tadi hanya MENANGIS okay tyka memang lemah sangat . cepat je air mata ni nak mengalir . Hmm tyka rasa dia macam dah tak nak tahu apa yang tyka buat , dengan siapa tyka bergaul dengan siapa tyka berkawan . Hati tyka kuat cakap yang dia dah tak sayang tyka . betul ke ? tolong tykaaa . tyka perlukan jawapan tuu . Kalau BETUL tolong kuatkan tyka terima jawapan tu :') tyka tak mintak jawapan tu betul , hmm kalau betul tyka kena kuatkan ? even orang yang tyka sayang dah tak ada kat sisi tyka . kawan tyka ? abang angkat tyka ? kakak angkat tyka ? tyka kena cari kekuatan tyka sendirikan sekarang ? tanpa bantuan sesiapa :') saya kena kuatkan ? Allah masih ada dengan saya :') 

Awak , awak memang dah tak ada masa untuk saya ke ? sekarang awak asyik dengan game awak , dengan bola ? bila masa awak dengan saya ? awak kenapa masuk tahun ni awak layan saya lain ? awak kadang-kadang okay kadang-kadang awak macam bosan text dengan saya ? bila saya tanya awak bosan ke ? awak cakap tak ? dari cara text awak pun saya dapat baca sayang. Tapi saya selalu buat macam awak ada mood nak layan saya . saya ketepikan semua yang saya rasa . Hmm awak kenapa time 5 Bulan awak tunggu saya . awak okayy , awak layan saya istimewa sangat tapi sekarang ? Allah je yang tahu apa perasaan saya awak :'( kadang-kadang bila awak buat saya macam ni saya terfikir satu benda . saya terfikir saya salah ke buat keputusan dulu ? hmm tapi saya kuatkan hati saya , saya cakap TAKK! ini keputusan yang saya buat sendiri . kenapa saya nak menyesal ? hmm saya tak faham dengan perasaan saya sendiri bila awak buat saya rasa macam saya keseorangan . Awakk saya mintak sangat plishh jangan buat saya macam tak wujud dalam hidup awak . Awak saya tak kuat ! plish jangan sakitkan saya lagi . saya dah tak larat nak menangis lagi :'( kalau memang awak happy kalau saya tak ada dalam hidup awak .. lepaskan saya . Biarkan saya pergi jauh dari kehidupan awak and try cari kehidupan yang baru :'( saya tak kuattttttt awakk ! awak jujur wak saya rindu awak yang dulu . saya rindu kehidupan saya yang dulu semuanyaaaaa pasal kehidupan saya yang dulu :'( Rindu time first kenal awak . Rindu time first awak bagi hadiah hari jadi saya :'( Rindu time duduk dekat pondok dengan awak Rindu nak study math dengan awak dengan haziq :'( hmm awakkk saya rindu kesemuanyaaa . hmm sampai sini je yang saya mampu luahkan isi hati saya . dah tak larat nak menangis , kepala saya sakit . hmm take care awak :')