«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













10 Bulan bersama awak :')
Posted On Sunday, July 8, 2012 @ 4:56 AM| 0 comments
Assalamualaikum hai , title tyka ? haha tak payah ulang balikkan ? semua dah nampak :) esok genap 10 bulan tyka dengan kecik tykaa :') hihi bukan senang tau nak jaga hubungan lama macam ni , macam macam kitaorang lalui samasama :') tyka jenis cepat marah , cepat merajuk , semua cepat adalahh dekat diri tyka ni :D haha nasib baik dia jenis penyabar haha kalau tak dah lama kena tengking balik :') hihi alhamdulilah first time dapat bf macam ni :') hihi and ni lah orang pertama yang tyka rasa yang betulbetul sayangkan tyka :') hihi awak kita nak awak tahu yang kita terlalu sayangkan awak :') sayang sangatsangat :') kita selalu jugak gaduh , disebabkan cemburu kan ? kita berdua memang kuat cemburu yang lagi kuat cemburu sayakan awak ? :') hihi awak memang kena banyak bersabar dengan saya kan ? haha awak suka layan karenah kebudak budakkan saya :) hihi saya ingat time first first awak add saya dekat facebook haha k saya mengaku saya memang tak suka dekat awak . haha saya memang tak pandang awak sebab time tu saya tengah couple dengan hafiz , duadua facebook saya awak add , haha memang saya kurang selesa dengan awak . saya menyampah gilagila dekat awak dulu :') taktahu kenapa haha lepastu awak try jugak rapat dengan saya macam macam cara awak try .awak bagitahu aemy adik angkat awak yang awak suka dekat saya kan ? then aemy bagitahu saya . haha saya tak percaya sebab time tu kita memang kawan baik , takkan lah awak suka dekat saya kan ? hihi lepas tu awak tunggu saya 5 bulan kan ? awak sanggup tunggu 5 bulan semata mata nak couple dengan saya ? saya pernah cakap dekat awak , awak boleh dapat perempuan yang jauh lebih baik dari saya tapi awak tak nak . awak still dengan pendirian awak . Awak tetap tunggu saya :') sampai satu hari 9.9.2011 saya terima awak :') hari tu sangat bermakna untuk saya :') terima kasih awak terima saya , buat saya happy :') saya terlalu sayangkan awak :')