«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Penjelasan...
Posted On Monday, November 19, 2012 @ 12:49 AM| 0 comments
Assalamualaikum.. hai, entry hari ni pasal tyka dengan hilmy. hmm awak kita sekarang ni apa ye ? boleh saya tahu. kita still couple ke ? kalau kita still couple kenapa kita tak macam couple lain. kenapa saya rasa awak dah lain. saya rasa kita dah jauh sangat..

hmm dah dekat 3 hari kita tak txt , kita tak chat , hmm macam saya je yang risau pasal awak , tapi awak ? langsung tak ambik berat pasal saya. saya sebenarnya siapa dalam hidup awak eh ? Dulu awak, selalu sangat ambik tahu saya. tapi sekarang ? hmm setiap kali kita gaduh. Awak bagi alasan awak nak enjoy sebab awak habis PMR , ye wak saya selalu cakap yang saya faham awak. Tapi susah ke awak nak faham saya ? nak faham perasaan saya ? susah ke nak luangkan sikit masa untuk saya ? hmm.sikit je wak..

setiap saat , setiap minit dan hampir setiap masa saya tunggu text dari awak. Tapi apa yang saya dapat wak ? tak ada apa apa. hmm setiap kali saya online , awak mesti online jugak , tapi awak tak pernah tegur saya. Awak dapat rasa ke apa yang saya rasa ? Hati saya sakit wakk. saya tertunggu tunggu. hmm. Saya rasa saya ni dah tak penting dalam hidup awak.

Awak nak tahu kenapa saya cakap macam tu ? sebab dulu setiap kali awak nak buat apa , awak nak pergi mana , awak mesti bagitahu saya. Tapi sekarang ? hmm saya yang kena ambik tahu semua tu diam diam. Saya tanya kawan awak , saya tanya kakak awak. Setiap kali saya tak txt awk , saya mesti akan tanya diaorang. awak sebenarnya dekat mana ? tengah buat apa ? dah makan ? awak. kadang kadang saya terfikir saya buat semua tu macam sia sia je. Tapi awak langsung tak nampak apa apa..

Awak.. jujur saya cakap , saya dah penat dengan semua ni. Tapi jujur saya tak pernah penat sayang awak. Tapi awak sendiri yang tak pernah berjuang untuk kita. Kenapa saya je yang kena jaga relay kita eh awak.. Awak mana ? awak macam dah tak nak ambik tahu pasal kita. Awak lepas tangan macam tu je. Awak pernah fikir perasaan saya time awak buat macam ni ? ye , awak memang nampak saya gelak gelak tweet dengan orang. Tapi awak pernah nampak saya menangis sebab awak ? Tak pernah! Hati saya sakit wak , sakit sangat bila nampak awak ambik berat orang lain lebih dari saya. walaupun tu hanya adik angkat or kakak angkat awak..

Awak, hati saya sakit.. bila baca inbox fb awak. kakak angkat awak panggil awak ' sayang ' . hmm awak pernah tweet awak cakap " online fb kena stalk , online twitter kena stalk " hmm awak fikir tak perasaan saya bila saya baca tu. hmm awak buat saya macam saya tak ada perasaan pun. hmm ramai yang cakap awak dah lain. awak dah tak macam dulu. Lepas saya baca tweet awak masa tu , saya rasa saya ni sebenarnya tak penting pun untuk awak.. hmm.


Awak maaf , kalau saya terlalu mengongkong hidup awak. Tapi awak pernah fikir kenapa saya buat semua tu ? hmm awak cuma anggap saya ni merimaskan awak. saya ni terlalu mengkongkong awak. hmm awak kenapa nak terus kan relay ni kalau awak sendiri dah tak ambik tahu ? kenapa nak menyeksa saya ? hmm please bagi saya penjelasan.. jangan biarkan saya macam ni. Jangan buat saya rasa keseorangan. hmm awak nak tahu? saya cemburu sangat dengan couple lain.. Awak lebihkan banyak masa dengan bola , dengan game awak.. masa untuk saya bila wak ? awak ingat hari jumaat masa tu ? awak ajak saya skype , awak nak tahu time tu saya dah happy sangat sebab awak ajak saya skype , tapi .. awak ajak saya skype sebab awak nak main game. hmm awak.. maafkan saya.