«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













In shaa Allah :')
Posted On Monday, January 21, 2013 @ 5:36 AM| 0 comments
Assalamualaikum hai :') hmm hari ni 21.1.2013 kan? hm hari ni tyka tak dapat txt tak dapat call , tak nampak muka dia pun dekat TL.. hmm korang tak post tyka beberapa hari yang lepas? hmm siapa yang baca tahu lah :') hmm dia dah pergi. dia pergi pagi tadi :') hmm tak tahu kenapa tyka rasa lain sangat.. rasa kosong. hmm baru hari pertama tyka dah rindu dia sangat sangat.. hmm dua hari sebelum dia pergi kitaorang txt.. happy sangat dia layan tyka macam first first kitaorang kenal. hmm dia tak bagi tyka sedih. Dia tak nak tyka ingat dia selalu dia suruh tyka focus untuk PMR.. okay time dia cakap macam tu makin laju air mata ni mengalir.. tyka cakap dekat dia. okay tyka tak akan ingat dia. okay tyka tipuuuu.. tyka tipu dia. tyka tipu diri tyka sendiri. tyka memang tak boleh kalau tak fikir pasal dia. tak ingat dia. hmm tapi tyka terpaksa cakap macam tu sebab tyka taknak dia tahu yang tyka sedih dia pergi sana. kalau dia tahu tyka sedih mesti dia tak tenang dekat sanakan? tyka taknak dia jadi macam tu. Dia kena kuat dia tak boleh down macam tyka.Tyka tahu dia berat sangat nak tinggalkan reko , kawan kawan dia dekat sini.. hmm sebelum dia pergi kawan kawan dia semua larang dia pergi. tyka baca semua tweet kawan kawan dia dengan dia serious menangis.. kawan kawan yang tak rapat dengan dia pun boleh menangis apa lagi yang berkepit dengan dia 24jam. lagi rasa kehilangan dia :') hmm hari sabtu dia call tapi tyka tak pegang phone time tu so tak angkat. ruginyaaa.. hmm then tyka txt dia. lama sangat dari pukul 8:30-12:30 :') hmm serious time tu mata dah tak boleh bukak tapi paksa jugak sebab takut tak boleh text dia hari ahad. tyka terfikir mesti dia busy hari ahad sebab nak prepare barang lagi and dia nak jumpa kawan kawan dia buat kali terakhir so mesti tak ada masakan? hmm hari sabtu tu tyka gunakan masa yang ada untuk lepaskan rindu dekat dia. Allah je yang tahu perasaan tyka time tu macam mana, happy  plus sedih plus terharu sangat :') hmm rindu nak dapat layanan macam tu.. hmm tapi sayangkan sekejap je :') hmm tyka ingat semalam dia tak text sebab dah nak pukul 9 malam. Tengok tengok dia text jugak :') ya Allah tyka ingat dia taknak text tyka dah , tapi bersyukur sangat sangat dia text :') hmm semalam dia cakap macam ni ;


Hilmy : awak jangan sedih key saya pindah sch ni?
Tyka : hmm kalau diberi pilihan saya taknak rasa macam ni wak :') awak jangan risau hmm.
Hilmy :awak tumpukan perhatian pada pelajaran key? kalau saya boleh bawak phone saya text :')


Banyak lagi :') hmm ini je yang mampu tyka share.. tyka kena kuat. dia suruh tyka percaya dia. okay sekarang 100% tyka percaya dia. in shaa Allah dia tak akan buat benda benda yang boleh sakitkan hati tyka lagi. tyka harap sangat dia tak buat benda bukan bukan dekat sana :') hmm alhamdulilah time tyka down macam ni ramai yang bagi tyka semangat. kawan kawan tyka , kawan kawan dia semua bagi tyka semangat :') dorang yakinkan tyka yang hilmy tak akan buat macam macam dekat sana :') hmm dalam dompet tyka ada gambar kitaorang :') kalau tyka rindu dia. tyka boleh tengok :') hmm tyka harap sangat dia okay dekat sana.. dia dapat kawan kawan yang dapat bimbing dia :') hmm dia tengah buat apa lah sekarang ni.. hmm sekarang tyka kena sibukkan diri tyka. tyka tak nak tyka teringat dia. nanti mesti dia dapat rasa. tyka taknak dia risau dekat sana. so tyka kena kuat :') hmm rabu lepas ingat nak kasi hadiah tu sendiri tapi dia taknak jumpa sebab dia takut tyka menangis depan dia :') hmm kecewa sangat time tu. Last tyka bercakap dengan dia hari selasa :') hmm time tu pun dia macam nak menangis hmm hari rabu tyka tengok dia dari jauh je :') hmm sekarang tyka dah jarang pegang phone tyka jarang pegang sebab tyka takut tyka ingat dia. siapa yang rapat dengan tyka tahu tyka memang tak kuat. tyka cepat down. cepat menangis. cepat terasa :') hmm sekarang tyka dah tak banyak cakap macam dulu. tyka banyak diamkan diri. tyka kena sesuaikan diri tyka sekarang dah tak sama macam dulu. sekarang tyka kena pandai jaga pergaulan tyka. tyka taknak dia hilang kepercayaan dekat tyka. kitaorang dah jauh so kepercayaan kena kuat :') hmm tyka harap sangat dia tak curang dekat sana... kalau dia buat jugak.. taktahulah nak cakap macam mana :') hmm okaylah sampai sini je post tyka kali ni. bbye :')