«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Alhamdulilah :')
Posted On Sunday, February 3, 2013 @ 4:34 AM| 0 comments
Assalamualaikum hai peeps! hehe sihat? :) mesti ramai yang tertanya tanya kan kenapa tyka happy semacam je.. haha bukan apa. tyka happy sangat sebab hilmy ada txt and call tyka :'D serious happy.. alhamdulilah dia tak lupakan tyka. start malam jumaat tulah tyka dapat 5 missed call 2 text dari dia :') tyka tak pernah tidur awal. paling awal pun 11:30 lah selalunya. tapi tiba tiba malam jumaat tu tyka boleh tidur dalam pukul 10:30 penat , sakit kepala punya pasal. bangun tidur tengok phone ada 5 missed call dengan 2 txt dari dia. ya Allah ruginyaa tidur awal malam tuu :') hm tapi takpelah bukan rezeki tyka kan? hm time tu serious nak menangis pun ada. yelah bukannya senang nak contact dia. dia bukannya bawak phone pergi asrama. top top.. haih sabar jelah :) then time pagi tu tyka txt nombor tu , tyka cakap sorry semalam time dia call tu tyka dah tidur. tyka penat then sakit kepala sangat. sorry :( then tyka ingat dia tak balas sebab lambat sangat. top top dia balas jugak :) alhamdulilah hati tenang time tu dia tak marah :') dia tanya tyka sihat ke? then tyka balas dah dekat 2minggu tyka demam tapi demam tak teruk sangat macam selalunya :') dia macam risau. tapi tyka tenangkan dia. tyka cakap tyka okay :') then dia ingatkan tyka supaya makan ubat :') taklama pun kitaorang txt.. then dia cakap dia nak sambung txt dalam pukul 11 malam. okay petang tu dah excited nak text dia malam. time dah malam tyka tunggu punya tunggu dah nak sampai 12:30 tapi dia still tak txt tyka.. hm tyka dah ngantuk , sakit kepala dah tak larat nak bukak mata.. hm kecewa jugak. tyka cakap dalam hati ' dia dah tidur kot.. dia tak ingat nak text aku.. hm yelah dah lambat sangat ni.. ' then tyka terus tidur dengan perasaan kecewa.. esoknya tyka bangun terus cari phone dengan harapan ada text dari dia. and..... alhamdulilah terubat jugak rasa kecewa semalam :') tyka dapat missed call and text dari dia dalam pukul 12:45 am.. and dia missed call sampai pukul 1:45 am ya Allah.. hm phone tyka letak atas meja. silent mana nak dengar :'( hmm dah kecewa dah.. hm tapi tadi dalam pukul 3 sampai pukul 4 otp dengan dia :') tak sangka dapat cakap lama dengan dia :') macam macam kitaorang cerita ohh :) hmm dia sempat lagi tanya soalan ni " ada lelaki kacau awak tak? " haha dia sengaja je. dia pun tahu tyka memang jenis tak layan lelaki :) hm dia ada cerita dia cakap dia ada kembar dekat sana.. sebijik serupa dengan muka dia. nama yang sebijik dengan dia tu haka. haha tu je yang ingat nama dia :P nama dia pelik.. hehe sorry hakaa. hm haka nak tengok muka tyka sebab nak bandingkan muka awek dia dengan tyka. lepas tu boleh pulak muka tyka dengan gf haka pun sebijik.. mana boleh... haha memang banyak benda kitaorang share hari ni :') hari ni dua kali dia call tyka.. dapat lepas rindu :'D dah lama tak dengar suara dia. dah lama jugak kitaorang tak otp macam ni :') awak saya rindu awak sangat sangat :'( hmm tyka rasa dihargai sangat.. dia bawak gambar tyka pergi sana :') hmm iloveyou hilmy zuhdi :*