«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Sekali lagi :')
Posted On Monday, February 11, 2013 @ 2:07 AM| 0 comments
Assalamualaikum. awak saya sengaja buat post ni supaya awak tahu apa isi hati saya selama ni. saya dah tak dapat nak pendam lagi. hm awak.. awak sedar tak awak dah lain sangat sekarang ni :'( dekat 5 bulan saya pendam. cara awak layan saya , cara awak txt saya , saya tak nak tegur pun awak buat saya macam tu , awak tahu kenapa? sebab bila saya tegur mesti pergaduhan yang akan berlaku.. awak tahukan saya tak suka gaduh dengan awak. sakit wak bila gaduh dengan awak :'( tapi saya tahu since kita gaduh 5bulan yang lepas awak dah tak risau pun dekat relay kita kan wak? :') awak rasa relay ni tak ada guna pun kan wak? dari cara awak dah nampak sayang :') saya diam je. saya tak nak cakap  nak tahu kenapa? sebab saya sayang relay ni saya sayang awak. saya takut bila saya cakap awak akan mintak break.. hm saya takut nak bincang masalah kita dengan awak. awak tak macam dulu. awak sekarang baran.. sikit sikit marah. hilmy yang tak pernah marah saya dulu mana? hilmy yang tak pernah cakap kasar dekat saya mana? hilmy yang selalu berlembut dengan saya mana? hilmy yang saya boleh ajak bergurau dulu mana? hilmy yang faham saya mana? hilmy yang selalu risau pasal saya mana? hilmy yang tak berani nak txt mana mana perempuan mana? hilmy yang kalau nak buat apa apa mesti bagitahu saya dulu manaaa? awak saya hilang 99% hilmy saya yang dulu :'( hilmy yang sekarang selalu sangat buat saya menangis , selalu sangat buat saya rasa takut , hmm awak nak tahu kenapa saya tak bagi awak rapat dengan perempuan? text perempuan lain? hm saya takut awak tersuka diaorang.. macam awak suka nayli masa tu.. hmm yeee , awak memang cakap awak dengan diaorang hanya kawan. tapi awak ingat sebelum kita couple dulu kita apa? kita kawan kan wak? kawan baik lagi :') saya takut awak tersuka pulak dekat syaza :') sakit wak... bila dapat tahu awak txt dengan mana mana perempuan :'( hm awak nampak bende ni remeh sangatkan wak? bagi saya besar sangat wak... saya dah tak nampak wak , awak nak pertahankan relay ni macam dulu :'( saya syok sendiri ke sekarang ni? hm ye saya kecewa sangat dengan awak :'( awak tahu yang saya ni sensitive saya tak boleh kena marah , saya tak boleh kena tengking.. please wakk. hati saya memang tak boleh terima kalau awak buat saya macam ni :'( awak nak tahu tak? setiap kali awak balik asrama , saya akan kira berapa hari awak akan balik sini balik.. nak tahu kenapa? sebab saya ingat kalau awak balik sini saya dapat lepaskan rindu saya , saya dapat txt awak :') tapi.... hm harapan saya musnah macam tu je :') awak cakap awak malas nak pegang phone.. okay :') hmm kecewa sangat wakk :') dah dua kali awak balik asrama tapi kita jarang sangat txt kan? :') hmm awak faham saya please :'( saya tak mintak lebih.. saya mintak awak jaga hati saya , awak faham yang saya tak suka awak rapat dengan mana mana perempuan :'( hmm saya tak mintak awak untuk jadi hilmy yang dulu , hilmy yang faham apa yang saya nak.. sebab saya tahu awak tak akan berubah jadi dulukan? :') hmm hati awak keras... hm cukup awak faham hati sayaa :') boleh tak wak? hmmm.. saya mintak maaf kalau kata kata saya menguris hati awak , ni semua ikhlas dari hati saya :')

khas untuk awak : Hilmy Zuhdi :'*
Ikhlas dari hati saya : Nurul Atika :')