«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













saya + awak = end...
Posted On Sunday, April 28, 2013 @ 4:47 AM| 0 comments
Assalamualaikum awak...post ni memang sengaja saya buat untuk awak.. hm mungkin time awak baca post ni dah ada pengganti saya. hm maaf saya baru update post ni.. and saya nak mintak maaf jugak saya tak edit apa apa dekat blogg ni. saya tak buang gambar awak. saya tak buang nama awak. saya tak buang satu pun pasal awak dalam blogg ni.. saya mintak maaf :') awak.. waktu saya update blogg ni kalau kita still ada hubungan kita dah 1tahun 7bulan 2minggu 5hari.. tapi hari ni genap 2minggu kita break :') awak.. waktu saya update ni.. saya kuat sikit.. sebab saya nampak awak balik dari asrama awak happy :') kekuatan saya datang.. awak... awak nak tahu tak? saya berharap sangat time awak balik.. awak cari saya.. awak txt atau call sayaa.. saya nak awak cakap 'AWAK SAYA RINDU AWAK' hmm tapi sayang.. awak tak txt saya pun :') saya yang berharap... hm awak saya mintak maaf sebab txt awak.. and saya bagitahu saya rindu awak. saya tahu awak tak sukaa. saya mintak maaf ganggu awak :') hmm.. tu je yang saya fikir timee tu. saya fikir kalau saya bagitahu awak. rindu saya akan berkurang sikit.. saya ingat dapat text awak lama.. tapi... hm awak hilang macam tu je.. saya terasa wak dengan cara awak :') hm saya tak boleh marah kan? saya dengan awak dah tak ada apa apa :') kita kawan kan..... tak lebih :') hm awak.. saya mintak maaf sangat sangat.. saya tak delete semua pasal awak dalam blogg saya , dalam phone saya , semua yang awak pernah bagi dekat saya.. gambar yang awak bagi saya pertama dulu pun saya simpan lagi.. mesej mesej awak.. semua ada lagi :') saya mintak maaf saya tak kuat nak buang semua tuu..dekat semua tu je saya boleh lepaskan rindu saya..awak.. gambar awak dalam dompet saya simpan baik baik.. saya jaga baik baik :') kain yang awak bagi.. setiap kali saya balik sch saya akan cium kain tu wak :') awak.. awak lupa janji awak dekat saya :') awak janji nak jaga saya.. awak akan jaga saya baik baik :') tu janji awak dulu kan? lepas saya break dengan hafiz.. tapi janji tu hilang... hm saya rindu hilmy yang dulu.. awakk saya mintak break bukan saya dah tak sayang awak.. tapi saya nak awak pujuk saya time tuu.. tapi awak? hm kecewa sangat saya dapat jawapan daripada awak :') hmm awak.. jaga diri.. saya dah tak boleh ambik berat pasal awak macam dulu. saya dah tak boleh manja manja dengan awak lagi :') hmm awak.. kalau awak rindu saya.. awak peluk je myka key? hmm tapi awak akan rindu saya ke nanti? hmm. saya rasa tak.. :') saya je yang berharap awak rindukan saya.. awak jaga diri.. kalau awak tak sihat.. terus makan ubat ye? saya dah tak ada untuk ingatkan awak untuk makan ubat macam duku. saya dah tak boleh marah awak kalau awak taknak makan ubat.. hmm Allah je yang tahu betapa down saya bila saya dengan awak dah tak ada apa apa macam ni...awak.. saya mintak sangat sangat.. saya merayuu. stop buat benda tuu.. awak faham kan apa yang saya maksudkan ni :') saya taknak awak sakitt.. satu je awak kena tahuu. walaupun awak dah banyak buat saya sakit hati.. sayang saya dekat awak tak pernah berubah sampai bila bila :') awak ingatkan apa yang saya cakap dulu.. saya akan sayang awak sampai bila bilaa :') even ada pengganti awak.. sayang saya tak akan samaa.. macam saya sayang awak.. hmm awak terlalu istimewa dalam hidup saya.. keychain.. cincin.. baju.. angry bird.. rantai.. yang awak bagi dekat sayaa. saya simpan. saya jaga baik baik :') hm terlalu banyak kenangan kita wakk :') hmm saya still  berpegang dengan kata kata awak.. 'kalau ada jodoh , tak kemana' okay :') setiap hari saya berdoa wakk. hmm satu jee. kalau awak bahagia , bahagialah saya. kalau awak sakit.. sakitlah saya :') hmm.. saya terlalu sayangkan awak :') hmm.. awak.. time saya update psot ni.. saya terlalu rindukan awak.. rindu sangat sangat.. Allah ye yang tahu macam mana rindu saya dekat awak sekarang ni.. awak.. lepas ni dah tak ada siapa nak datang kedai.. nak pandang saya lama lama lagi :') tak ada siapa nak call saya sampai tengah tengah malam :') tak ada siapa lagi nak marah saya kalau saya tak makan ubat :') hmmm.. awak.. ingat lagi tahun lepas? hm awak selalu stay.. awak stay sebab nak jalan dengan kita time kita balikkan? :') hm awak temankan kita rehat.. hm kalau kita merajuk dengan awak.. mesti time rehat awak akan bagi kita lolipop yang kita suka tu kan? hm bukan satu.. tapi banyakk sangat :') hmm lepas tu awak selalu teman kita dekat shell kan? awak main geli geli kaki tuu :') hm awak suka apakan tudung kitaa sebab awak nak tengok kita hembus tudung tu kan? awak kata kita hembus macam tu comel :') hmm awak ingat lagi tak? time awak datang kedai.. awak pandang mata kita lama lama? lepas tu kita pegang mata awak lepas tu saya tanya awak ' kenapa pandang saya macam tu? ' awak jawab ' mata awak comel , macam kucing' haha timee tu best sangat :') hm kita demam pun awak sanggup datang rumah kita hampir setiap hari sebab nak pastikan kita makan ubat ke tak :') hmm.. time tu saya orang paling happy :'D hmm.. banyak lagilah kenangan kita :') hmm. dekat kajang.. econsave.. seksyen 15 banyaklah :') hmm.. awak.. kita sayang awak sorang je.. hm sampai bila bila :')
saya mintak maaf kalau selama saya dengan awak.. saya ada buat salah.. hmm .. awak saya nak awak dengar lagu ni.. hayati betul betul :') link jaga diri. last word for you. iloveyousomuch :* saya sayang awak sampai akhir nafas sayaa :') Assalamualaikum sayang :')