«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Hilmy zuhdi :')
Posted On Tuesday, June 25, 2013 @ 7:17 AM| 0 comments
Assalamualaikum, hi.. hm nampak tak surat dekat atas tu? hm yess.. itu dari dia :') tyka tak tahu kenapa dia bagi surat tu.  hm sama ada nak sakitkan hati tyka ke saja nak buat tyka ingat balik semua pasal kitaorang.. yes macam macam tyka fikir sebelum baca surat ni, sampai satu tahap tyka buat keputusan untuk taknak baca surat ni. sebab tyka takut isi dalam surat ni sakitkan hati tyka :') hm zaty dengan kak syifa je yang pujuk tyka.. dorang pujuk tyka untuk baca surat ni :') mula mula memang tyka taknak. tyka nak biarkan isi dalam surat tu jadi rahsiaa. biarkan tyka simpan surat tu tanpa tahu apa kandungan surat tu.. daripada sakit hatikan? :') sebab tiba tiba je dia bagi surat.. untuk apa? macam macamlah tyka fikir :') hm sampai satu tahap tyka tak sedap hati.. kalau tak baca surat dari dia. hm yelah dulu apa yang dia bagi.. tyka excited sangat nak tahu.. nak bukak.. nak baca :') so tyka buat keputusan untuk baca jugak surat tu :') dengan hati yang.. hm tyka tahu nak gambarkan macam mana, nak bagitahu apa yang tyka rasa time tu.. Allah je yang tahu :') dengan lafaz bismillah tyka bukak surat tu perlahan lahan.. you know what.. dekat lipatan surat tuu ada perkataan " AKU SAYANG KAU GILER :'( " time tu air mata tyka dah mengalir laju sangat..  tyka dah give up time tu nak baca isi dalam surat tu :') boleh bayangkan tak apa yang tyka rasa? time tu tyka rasa tyka nak menjerit sekuat hati tykaa. tapi tyka still boleh tahan :') tyka kuatkan hati. tyka tarik nafas dalam dalam.. tyka try bukak surat tu perlahan lahan.. time tyka baca surat tu.. hati tyka kosong. air mata jangan cakaplah.. laju je mengalir :') fikiran tyka kosong.. imy.. cakap imy tulis surat tu sebab imy rindu tyka? wujud lagi ke tyka dalam hidup imy? :') imy nak tahu kenapa tyka tak percaya? imyy.. you're not mine anymore.  macam mana tyka nak percaya.. imy bf orang :') imy cakap sayang dekat 2orang dalam 1masa :') apa imy ingat tyka boleh terima?  tak imy.. imy tahu kan tyka macam mana? yes.. tyka mengaku. tyka tak tahu kenapa tyka lembut sangat dengan imy. tyka taktahu kenapa dengan hati tyka. semua pasal imy senang je tyka nak maafkan. tapi bila orang lain? hm nak tahu kenapa? sebab tyka tak dapat kawal perasaan sayang tyka dekat imy. tyka tahu tyka tak sepatutnya sayang imy lagi. perasaan sayang ni takkan pernah hilang sampai bila bila.. sorry :') hm imy cari tyka ye? kenapa yee? :') hm yee.. tyka memang tak tweet. nak tahu kenapa? tyka try kawal perasaan tyka imy. tyka nak stop berharap dekat imy lagi... cukup sayang ni tyka jaga sampai bila bila. tyka pun taknak disebabkan tyka persahabatan imy dengan sha tu terganggu :') tyka taknak jadi pemusnah untuk relay imy. i know you happy now :') tyka macam mana? yeah sama macam tyka yang dulu. tak berubah :') menanti orang yang tak pasti. imy.. tyka sekarang selalu jugak sakit. ubat? hm tak guna pun ubat ubat tu :') oh yee.. lupa tahniah ye couple :') sorry lambat wish, hm tyka harap imy buat pilihan yang tepat :') imy.. imy ingat lagi kan janji imy dekat tyka dulu.. imy janji taknak merokok lagi. tapi manaa? hm takpelah :') imy.. tyka harap imy try untuk berhenti semula. try perlahan-lahan.. please? :') hm tyka tahu tyka bukan sesiapa lagi bagi imy tapi tyka mohon imy try untuk stop :') tyka taknak imy sakit.. hm.. imy stalk wechat tyka ye? sorry.. tyka still simpan gambar kita berdua tu. maaf kalau imy tak suka :') hm sorry jugak dalam dompet tyka still ada gambar kita berdua. sorry jugak dalam masa 2bulan kita dah break tyka still tak boleh lupakan pasal imy :') tyka try ye imy? jangan risau.. tyka takkan kacau imy lagi. cukup tyka tahu imy sihat secara diam diam tu pun dah cukup untuk tyka imy :')  hm jujur.. ye tyka pun rindu imy :') tyka sayang imy.. tapi boleh ke tyka sayang dan rindukan bf orang? hm rasanya tak :') sorry ye? hm apa apa pun terima kasih sudi tulis surat ni untuk tyka :') terima kasih sudi hantar surat ni sendiri :') terima kasih masih ingat tyka :') macam mimpi.. hilmy nak tahu yes memang tyka tunggu saat saat macam ni.. time imy cari tyka. tapi... imy cari tyka sebab imy dah lama tak nampak tyka tweet je kan? :') takpe.. tyka rasa dihargai :') hm sampai sini je tyka story.. bbye jaga diri ye kecik :')