«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Hati awak milik dia, bukan saya :')
Posted On Tuesday, August 6, 2013 @ 8:45 PM| 0 comments
Assalamualaikum, hi readers :')

tyka tak faham.. serious tak faham. apa semua ni sebenarnya? kadang-kadang tyka nak sangat semua ni sebenarnya mimpi bukan kenyataan.. tyka tahu dah 3bulan 3minggu 3hari tyka dengan dia dah takada apa apa. Tapi tyka still sama.. still rasa tyka dengan dia ada apa apa. tyka cemburu sangat bila nampak dia tweet dengan perempuan lain..lagi lagi dengan shaa.. ya Allah.. hm kadang-kadang tyka tak kuat bila nampak dia gelak sama sama. bersayang sayang dekat TL tyka. cepatnya hati dia berubah dekat yang lain :') cepatnya dia sayang orang lain.. cepatnya dia lupakan tyka.. hm ye.. jujur sampai sekarang tyka still stalk diaorang. setiap hari.. setiap kali nak bukak profile korang mesti hati tyka berdebar debar.. dan setiap kali lepas bukak profile korang mesti tyka akan menangis. tahniah korang berjayaa buat hati tyka sakit.. hati tyka hancur :') kadang-kadang tyka rasa tyka ni dipergunakan je :') hm bila imy rasa imy nak datang, imy datang.. bila imy rasa imy dah taknak, imy buat macam tak pernah kenal tyka langsung. imy.. tyka pun ada hati.. tyka pun ada perasaan :') hati yang dulu imy berjaya curi.. hati yang imy janji taknak sakitkan dulu.. dulu imy beriya iya nak sangat kenal dengan tyka.. beriya iya sangat nak suruh tyka terima imy.. dengan cara imy layan tyka. dengan cara imy tunjuk dekat tyka yang imy memang sayang tyka. imy tahu imy berjayaaa curi hati tyka. bukan sikit tau. sepenuh hati tyka imy berjaya curi.. Bila tyka memang dah sayang imy sepenuh hati tyka. imy buat apa dekat tyka? imy langsung tak pernah nampak tyka. imy asyik busy dengan game imy, busy dengan bola, bila ajak txt memanjang cakap takada kredit. Tapi sekarang? imy dengan sha? boleh topup sampai 10 ringgit lagi kan? boleh text dari pagi sampai ke malam lagi :') imy boleh rasa betapa sakitnya hati tykaaa.. dulu banyak sangat alasan imy bagi dekat tyka. Dengan sha? haaaaaaaa :') hati siapa tak hancur my kalau jadi macam ni. Tahun lepas bila tyka ajak beli baju warna sama imy macam nak taknak je :') then memang baju kita memang tak samalah. tapi tahun ni? imy dengan sha sama warnakan? bersungguh-sungguh tu imy nak cari :') hati tyka hancur sangat my.. puas dah mainkan perasaan tyka?

Bila tyka dah start taknak fikir pasal imy, stop mengharap dekat imy. stop nak sakitkan hati tyka dengan tengok imy dengan sha macam tu.. imy datang.. imy datang dengan tiba tiba.. imy datang dengan bagi surat.. imy cakap imy rindu tyka.. imy cakap imy sayang tyka. bila tyka txt imy.. nak buat macam kita dulu, imy tak pernah balas. apa semua ni imy? imy nak sakitkan hati tyka lagi ke? imy anggap tyka macam tyka tak pernah wujud dalam hidup imy..

Malam tadi tiba tiba imy muncul.. imy txt. tyka terkejut my. malam tadi memang tyka nekad tyka berani luahkan semua yang tyka pendam malam tadi. sorry my memang tyka taknak jumpa imy. hati tyka sakit. and imy paksa jugak tyka keluar semalam sebab imy nak jumpa tyka. imy tahu kenapa tyka layan imy macam tu.  hati tyka sakit. tyka nak tunjuk dekat imy macam mana imy layan tyka. tyka nak imy rasa macam mana tyka rasa.. sakitkan? :') macam tulah tyka rasa bila imy langsung tak layan tyka..

Imy.. jujur tyka pun rindu nak lepak dengan imy.. rindu semuanya.. tapi bila ingat imy dengan sha.. tyka tak jadi imy.. lepas je tyka masuk rumah semalam. tyka terus menangis my.. kalau lah semua tak jadi macam ni. mesti semalam kita boleh lepak sama sama macam dulukan? hm tapi tu semua mimpi :'D hee untunglah raya nak bawak sha jumpat nenek :') tahniah my dapat curi hati shaa :') orang yang imy idam idamkan dari kita couple dulu lagi :')