«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













mungkin itu yang terakhir :')
Posted On Wednesday, August 14, 2013 @ 9:18 PM| 0 comments
Assalamualaikum hi readers :')

Hm tyka taktahu nak cakap macam. Tyka tak tahu nak cakap apa perasaan tyka sekarang. Gembira? Sedih? Benci? Marah? Hm taktahu apa yang tyka rasa... nak menangis dah tak larat. Dah terlalu banyak ait mata ni keluar :') marah? Kalau marah pun tak guna. Sebab tyka nak lepaskan marah tyka ni dekat siapa? Hm better diamkan diri. Tyka tahu tyka tak patut marah imy nak rapat dengan sesiapa. Nak rapat dengan perempuan ke. Lelaki ke. Tyka memang tak patut marah :') sebab tyka cuma ex imy je.. tyka sedar siapa tyka imy :') hahaha tyka bodoh. Tyka tak patut ada perasaan macam ni dekat imy. Ah stupid me.

Tyka ingat jadi apa apa dekat imy.. sebab tiba tiba izzat whatsapp tyka. Tengah tengah malam pulak tu.. tapi sayang time tyka baca whatsapp tu time tyka bangun tidur. Terus balas whatsapp tu. Tak sedap hati gila sebab izzat balas whatsapp tu lambat. Hm memang banyak berdoa jelah time tu. Tapi alhamdulilah imy takada apa apa... just imy suruh izzat ajak tyka datang open house rumah imy kan.. lepas izzat ajak.. tyka memang fikir banyak kali nak datang ke tak. Hm dalam fikiran tyka macam macam tyka fikir. Ramai ke kawan perempuan imy.So bila fikir balik memang taknak datang. tyka siap whatsapp izzat cakap tyka taknak datang. Siap cakap thanks atas jemputan. Then izzat pun balas okay.. then time tyka baru nak baring tiba tiba izzat whatsapp lagi. Izzat suruh tyka datang jugak.. izzat cakap kalau tyka datang. Dia n akim jadi kawan tyka. Okay... dengan hati yang tak tenang. Terus ambik tuala terus mandi. Terus siap siap..

Then bila sampai rumah imy.. tiba tiba akim n izzat keluar. Pi mana pun taktahu. Ya Allah time tu dah takut gila. Dah lah tak ada kawan. Tyka sorang pulak perempuan dekat situ. Imy siap suruh tyka masuk rumah lagi. Eh memang nak lah kan. Kalau semua orang je dalam rumah tu. Hm so tyka duduk luar je. imy tanya tyka nak makan ke tak. Okay.. tyka just angguk. Then imy masuk rumah n keluar dengan bawak pinggan yang berisi bihun n air. Imy siap cakap lagi.. bihun tu imy yang masak. time tu tak tahu nak percaya ke tak. Sebab setahu tyka imy pernah masak sekali je. Tu pun makan fav imy :') haha.

Tyka pun taknak banyak cakap..haaaa time tu menahan air mata mengalir jee.. hm sorry imy tak habiskan bihun tu. Tyka takada selera. Selera tyka mati lepas nampak imy. Tyka rasa nak gurau gurau macam dulu.. hahhhh gurau macam time tyka datang rumah imy tahun lepas. Time tuu besh.. tapi semalam tak :') imy layan tyka kejap kejap je.... tak macam time kita couple dulu. Berkepit je. Imy layan tykaaa je. Hm imy busy dengan kawan kawan imy :') hm tahan air mata mengalir... izzat n akim jelah buat tyka gelak.. gelak dalam menahan air mata :')

imy cakap imy takada kredit.. tapi semalam tyka nampak imy boleh je call orang.. time tu lagilah tyka rasa tyka diperbodohkan. Hm sorry ye imy tyka mintak balik novel tyka tu. Tyka takut novel tu pun imy buang nanti.. tu jelah novel yang paling tyka sayang. Tapi imy taknak bagi.. imy cakap biar je dekat sana. Biar imy simpan.. hm tyka pun tak tahu nak cakap macam mana.. okay imy boleh ambil novel tu.. jaga baik baik :') jaga myka. Jaga baju.. jaga tali pinggang. Jaga jam. Jaga dompet.. jaga semua barang yang tyka pernah bagi tu baik baik :')

Tyka mintak maaf imy.. sejauh mana pun tyka pergi. Macam mana cara pun tyka try untuk lupakan imy.. itu semua takkan berkesan. Sebab dalam hati tyka cuma ada imy. Tyka pernah janjikan dulu.. sampai bila bila.. imy akan tetap ada dalam hati tyka...

Shaa... tyka tahu sha akan baca post ni.. yee sha.. memang betul apa yang sha tweet selama ni. Memang betul tyka memang patut terima siapa dia. Dia merokok ke apa.. tapi sha tak akan pernah faham sha.. tyka tak akan rasa macam ni kalau dulu imy tak janji yang dia takkan merokok lagi. Dia janji sha dia takkan ambik benda tu lagi. So you never know what i feel. Sha senang cakap macam tu. Yang rasa tyka.. sha i'm sorry.. to be honest.. sha rampas imy tyka... hm tapi takapa :') tyka terima semua ni. Sebab tyka tahu tyka tak mampu nak bahagiakan dia macam sha bahagiakan dia sekarang.. tyka penat dengan semua ni. Penat menangis pasal ni lagi.. sebab tyka tahu selama mana tyka tunggu.. selama mana tyka menangis. Tyka tahu tyka tak akan berjaya curi hati imy lagi.. sebab hati dia untuk sha.. tyka rela shaa.  Even hati tyka sakit. Tyka tahu sha n dia sayang sama sayang. So tyka tak dapat nak buat apa apa lagi :') tyka doakan korang bahagia... shaa jaga imy baik baik.. pls jangan sakitkan hati dia :') pls kalau dia sakit.. suruh dia makan ubat....

Ikhlas daripada saya....