«»



Magic Word:
"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."

facebook twitter instagram













Rindu...
Posted On Sunday, November 10, 2013 @ 8:20 PM| 0 comments
Assalamualaikum :') hello readers..

Dah lama kan tyka tak update blogg? Act tyka dah ada blogg baru. Kononnya nak ubah semuanya jadi baru. Taknak ingat apa apa pasal mala lalu. Try update benda yang nampakkan hati tyka tengah bahagia. Yang tyka sekarang tengah happy walaupun dia takada dengan tyka.. tyka ingat tyka boleh.. tapi sayang tyka sakitkan hati tyka balik :')

tyka taktahu apa dah jadi dengan tyka? Dah nak dekat setengah tahun dah. Tapi tyka still tak boleh lupakan dia. Tyka takboleh nak buang rasa sayang ni.. hm tyka try untuk sayang farid. Tykacuba sedaya upaya tyka :') iye tyka mengaku tyka sayang dia. Tapi sayang tyka tak sama macam mana tyka sayang hilmy dulu. Dia lain. Dia tak faham :')

Tapi tyka dah tak boleh nak buat apa dah sekarang. Dia dengan sha dah couple :') hm tahniah imy :') capai jugak impian imy nak couple dengan sha :') sepatutnya tyka tak boleh menangis macam ni. Sebab tyka juga yang support imy untuk kejar sha :') hm tyka kuat :') tyka doakan imy kekal dengan sha tau? :')

tyka sebenarnya taktahu apa niat imy dengan faqih datang kedai tyka isnin lepas :') hmm, serious imy time tyka nampak imy.. hati tyka suka :') cuma tyka taknak imy tahu yang tyka suka imy datang kedai tyka. Sorry eh tyka tak pandang pun muka imy time faqih nak bayar :') tyka tak kuat imy nak pandang muka imy. Hm faqih cakap imy nak jumpa tyka kan sebab imy rindu :') ya Allah time tyka baca air mata mengalir laju :') tapi tyka taknak berharap apa apa, mungkin faqih main main :') yelah time tu imy dah couple kan? :')

Serious sekarang tyka rindu sangat sangat dekat imy :') rindu nak main geli geli kaki. Rindu nak main pijak pijak kasut. Rindu nak tampar perut imy. Rindu semua pasal kita :') hilmy mana rindukan? :') yelah.. hilmy dah ada sha. Dah ada orang yang boleh hiburkan hati imy :') kannnnn?

Act tyka terasa sikit.. tapi tyka tahu tyka tak sepatutnya terasa. Cemburu. Marah lagi. Sebab tyka dah tak berhak. Imy ingat tak..dulu? Erin pernah panggil imy dengan panggilan "imy" imy marah dia. Sebab imy kata yang boleh panggil awak imy cuma saya dengan mama awak je kan? :') tapi sekarang? Semua panggil awak imy.. dah takada istimewa untuk saya lagi :')

Apa apa pun tahniah ye couple? Tyka bahagia kalau imy bahagia :') tasha ada bagi tyka gambar imy dengan sha :') ya Allah sweetnya korang :') korang memang sesuai :') tyka harap korang kekal :')